"Me ei löönud ise ära, oli kaks väga head võimalust värav lüüa, aga ei pannud sisse," rääkis Prosa, kes ka ise suurepärase 1-1 olukorra luhtas.

"Kui on ruumi, siis ikka mõtled üle, kuigi on vaja teha seda, mis ikka teed ja nurka lüüa. Praegu oli liiga palju ruumi ja liiga palju mõtteid tuli pea sisse," analüüsis avapoolajal väravavahiga silmitsi olles palli vastu Sergei Lepmetsa saatnud Prosa. Mängule tagasi vaadates pidas ta tulemust aga pigem pettumustvalmistavaks. "Arvasin, et paneme teine poolaeg juurde, aga ei õnnestunud. Kaotasime siin kaks punkti."

Flora peatreener Norbert Hurt pidi aga täna väravasuul kasutama noort Richard Alandit. Põhjuseks asjaolu, et esikinnas Mait Toom sai nädala alguses Superkarikafinaalis vigastada. "Mait on hetkeseisuga 4-6 nädalat eemal, ta tegi enda reiepealsele viga."

Rimo Hunt: usun, et 0:0 on mõlemale hea tulemus

Mängu ise analüüsis Flora juhendaja nii: "Mõlemad meeskonnad tulid ikkagi mõttes võitma ja vastast hammustama." Kahe hooaja vahel koosseisu palju muutnud Levadia teda aga millegi suuremaga ei üllatanud: "Seda teadsime, et vastased on klassiga mängijad, aga hooajaeelsete mängude põhjal nende mängupilti ikkagi aimasime."

Levadia esiründaja ja tänavuseks hooajaks ka kaptenipaela teeninud Rimo Hunt nägi viigipunkti väärt saagina: "Kindlasti oleme rahul, oli ju hooaja esimene mäng eeldatavasti kõige tugevama vastasega. Usun, et 0:0 on mõlemale hea tulemus ja saab positiivse emotsiooniga edasi minna - ikka parem, kui kaotada."