Käesoleva nädala alguses avaldas FC Flora oma kontrollmängude graafiku talviseks perioodiks. Alljärgnevalt on nähtav ka nimekiri mängijatest, kes alustavad meeskonna koosseisus valmistumist 2016. aasta Premium Liiga hooajaks.

Uute nägudena liituvad Norbert Hurda treeningutega viimati FC Kuressaares pallinud Sander Laht. 24-aastane mängumees võib tegutseda nii tipuründes kui ründava poolkaitsja positsioonil ning ka varasemast on tal põgus kokkupuude Floraga olemas. Teiseks testitavaks saab olema 20-aastane äärepoolkaitsja Kaspar Paur, kes viimased hooajad on esindanud kõrgliigatiimi Paide Linnameeskonda. Tartus jalgpallihariduse omandanud Paur on varasemalt seotud olnud ka FC Levadiaga.

Eile teatati veel, et tuleval hooajal ei jätka Floras Karl-Eerik Luigend, kes pikalt Floras põhikeskpoolkaitsja rolli kandis, kuid lõppenud hooaja teisel poolel Paides laenul viibis ja nüüd uusi väljakutseid otsib. Tema kõrval ei jätka esindusmeeskonnas ka Joosep Juha ja Martin Kase, kes hooaja teise poole vastavalt Paide Linnameeskonnas ja Viljandi Tulevikus veetsid.

Tasub ka mainida, et Flora võib tuleval hooajal arvestada Hannes Anieri abiga, kes sõlmis klubiga lepingu septembris.

15.detsembril treeninguteks koguneva Flora koosseisu kuuluvad (klubi kodulehelt):

Richard Aland
Rauno Alliku
Kevin Aloe
Mihkel Ainsalu
Hannes Anier
Nikita Baranov
Zakaria Beglarišvili
Andre Frolov
Maksim Gussev
Markus Jürgenson
Gert Kams
Magnus Karofeld
Jan Kokla
Sander Laht (möödunud hooajal esindas FC Kuressaaret)
Brent Lepistu
Kaspar Paur (möödunud hooajal esindas Paide Linnameeskonda)
Albert Prosa
Herol Riiberg
Joseph Saliste
Rauno Sappinen
German Šlein
Roman Sobtšenko
Joonas Tamm
Mait Toom
Sakari Ilmari Tukiainen
Madis Vihmann
Janar Õunap