"Hämmastavalt suur tung välismeedia poolt tõesti," ei salga Uiboleht. "Enamik väljaandeid huvitab Eesti play-off´i jõudmise lugu ja uuritakse, miks me oleme olnud nii edukad. Soomlased ja põhja-iirlased on üritanud enda jalgpalli seisu Eestiga võrrelda ning küsitud on ka edu valemit," muigab Uiboleht.

"Eile käis näiteks Soome telekanal MTV3 lugu tegemas. Täna võttis telefoni teel intervjuu nii Aivar Pohlakult kui Tarmo Rüütlilt briti ajaleht The Sunday Times, lisaks tegi UEFA.com kaks pikemat lugu Konstantin Vassiljevi ja Mart Poomiga," toob Uiboleht mõned näited.

See, et Iirimaa väljaanded ja rahvusvahelised uudisteagentuurid Eesti jalgpallikoondise vastu kõrgendatud huvi tunnevad on arusaadav, aga hispaanlaste Radio Marca ning Aserbaidžaani Azerisport.com soovid tunduvad uskumatutena. Aga selgub, et Eesti jalgpalli eduloost räägitakse terves Euroopas.

11. novembri Eesti - Iirimaa mängule soovivad praeguse seisuga akrediteerimist 14 riigi ajakirjanikud, otseülekande teeb kohapealt näiteks BBC raadio.