Mängu algus oli Eesti koondise jaoks katastroofiline, kui juba teisel minutil pääses Arjen Robben Dmitri Krugloviga üks-ühe vastu, murdis paremalt karistusala joonele ning saatis palli Sergei Pareiko selja taha. Eesti tuli aga mängu kiiresti tagasi ning veerand tundi hiljem Konstantin Vassiljev viigistas. Meie keskväljamootor mängis end 20 meetril löögile ja lõi palli hollandlaste väravasse.

57. minutil oli taas tähelepanu keskpunktis Vassiljev, kes sai Joel Lindperelt hea söödu karistusalasse ning tõstis varbaga palli Hollandi väravasse. Tõeline maailmaklassi värav ja 2:1 Eestile!

Imelist võitu südikalt võidelnud eestlased siiski ei saanud. Hollandlased päästsid endale raske viigipunkti kolmandal üleminutil, kui Robin Van Persie kukkus karistusalas võitluses Raio Piirojaga, teenis penalti ja realiseeris selle. Piiroja sai antud olukorras teise kollase kaardi ja pidi platsilt lahkuma.

Kohtunikuga vaidlemise eest teenis samas olukorras kollase kaardi ka Konstantin Vassiljev, mis tähendab, et koos Piirojaga peab ta teisipäeval kohtumise Ungariga vahele jätma.

Kuigi viik Hollandiga on väga hea tulemus, jätab selline mängu lõpp natuke kibeda maitse suhu. Ka mängu kangelane Vassiljev leidis kohtumise järel, et lõpuminutite penalti oli ebaõiglane.

Seitsme vooru järel juhib 2014. aasta MMi Euroopa neljandat valikgruppi Holland 19 punktiga, Rumeenial on 13, Ungaril 11, Türgil 10, Eestil 7 ja Andorral 0 punkti.