Kõrgetasemelise loodusliku muruga staadion on mõeldud Eesti täiskasvanute ja noortekoondiste treeninguteks ning noorte sõpruskohtumisteks. Samuti on staadion treeningväljakuna kasutusel järgmisel aastal Eestis toimuval U-19 Euroopa meistrivõistluste finaaltuurniiril.

"Töö erinevas vanuses noortekoondistega on väga intensiivne, seetõttu jäid senised treeningtingimused kitsaks ja õnnestus rajada koondise kodu ehk A. Le Coq Arena lähedale veel üks väga hea kvaliteediga harjutusväljak, mis jääb peaasjalikult järelkasvuesinduste käsutusse," selgitas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Tõnu Sirel. "Homme toimub staadioni esimene mäng, kuid ametlik avamine leiab aset hiljem."

"Mul on väga hea meel uue staadioni üle ja samuti seetõttu, et saame Saksamaa koondisega kohtuda," lausus Eesti U-19 esindusega järgmise aasta EM-finaalturniiriks valmistuv Frank Bernhardt. "Et Saksamaa Tallinna reisis, on suur asi. Mängu varajane algusaeg tulenes nende reisikavast - see oli ainus aeg, mil kohtumist organiseerida oli võimalik ja loomulikult haarasime võimalusest kinni."

Eesti Jalgpalli Liidu poolt FIFA programmi Goal raames rajatud väljaku esimeses ehitusetapis korrastati staadion ja aluspind, paigaldati kõrgetasemeline murukate, kastmissüsteem ja piirdeaiad ning rajati konteiner-tüüpi riietusruumid. Teises etapis on plaanis ehitada valgustus. Esimese etapi maksumuseks oli ligi 800 000 eurot.

Pilet teisipäeval, 23. augustil kell 13 Eesti Jalgpalli Liidu Tallinna Noorte Treeningkeskuses toimuvale Eesti - Saksmaa U-19 kohtumisele maksab 1 euro. Tasuta sissepääs mängule on 1988. aastal ja hiljem sündinutele ning Suvelaagrite särkides kohtumisele tulevatele noortele.