Kuna Uruguay koondis on märtsi lõpus tegemas Euroopa turneed ja mängib 29. märtsil Iirimaaga, tähendab see, et kaasas on kõik staarid eesotsas nende esistaari Diego Forlaniga. "Uruguay koondis sai pärast MMi paljude eestlaste lemmikuks," rääkis Pohlak. "Eesti naised on Uruguay jalgpalluritest sisse võetud, samal põhjusel on nad ka Eesti meeste kõrgendatud tähelepanu all," naljatas ta.

Vastutasuks kohtub Eesti juuni lõpus Montevideos Uruguayga. Pohlaku sõnul käivad läbirääkimised teistegi Lõuna-Ameerika meeskondadega, et muuta külaskäik kahemänguliseks turneeks. Võimaliku teise vastase nime ei soostunud Pohlak veel avaldama. "Ühe tugevuselt järgmise meeskonna juht ütles, et ära looda vastust enne 10. jaanuarit," ütles Pohlak.

Eesti koondis loodab külla sõita võimalikult tugeva koondisega, ehkki Pohlaku sõnul võib näiteks Norra liigas leiba teenivatele palluritele loa saamisega raskusi tekkida. Kuna vahetult pärast sõprusmänge algab Lõuna-Ameerika tähtsaim jalgpalliturniir Copa America, on uruguailased nõus mängima kas või Eesti koduliigast pärit palluritega, kuid see poleks Pohlaku sõnul läbinisti aus. "Nende rahvas nõuab kindlasti Piirojat ja Vassiljevit," ütles Pohlak.

Eesti Jalgpalli Liit paiskab märtsikuise sõprusmängu piletid müügile homme, 28. detsembril. Põhitribüüni pilet maksab kuni 31. jaanuarini 250 krooni, otsatribüüni pääsme saab soetada 200 krooniga. Kohtumine algab 25. märtsil kell 19:00.