21-aastane Nurmela on AC Oulu kasvandik, kes käis eelmisel aastal 29 korral platsil ka Soome kõrgliigas Veikkausliigas, kus ta lõi Rovaniemi Palloseura eest ka värava, teatab Flora oma kodulehel. Peamiselt mängib mees paremas äärekaitses, kuid tunneb ennast mugavalt ka tagumise poolkaitsjana. Soome U21 koondist on mängumees esindanud viiel korral.

FC Flora spordidirektor Norbert Hurt: "Karl Mööl, kes oli meiega treeninud, siirdus välismaale, samuti ei õnnestunud paberimajanduse tõttu hetkel koosseisu lisada Michael Schjönning-Larsenit. Järgmise kandidaadina nägimegi Nurmelat, kes sobib meie plaanidesse suurepäraselt!"

Uus mängumees ise tahab võimalust ära kasutada: "Olen väga rõõmus, sest Flora on suur klubi Eestis. Tahan endast parima anda, et kaitseksime tiitlit ning esineksime euromängudes korralikult. Ootan põnevusega hooaega!"

Nurmela tuleb jalgpalliperekonnast: tema isa Mika mängis eelmisel kümnendil mitmetes välisklubides, esindades muuhulgas Saksamaa Bundesligas Kaiserslauterni meeskonda, kus mängis ühe hooaja koos Saksa ründelegendi Miroslav Klosega. Mika Nurmela arvele jäi Soome koondises 71 mängu ja neli väravat.