Levadial oli enne kohtumist selg vastu seina. Et üldse liidrikohal paikneva FC Flora ohustamiseks mingidki teoreetilised võimalused püsiksid, vajati tänasest mängust ainult võitu.

Levadia pääseski kohtumist juhtima 36. minutil, kui peaga suunas palli väravasse Igor Dudarev. Kodumeeskonna 1:0 juhtimisel ka poolaeg lõppes.

Teisel poolajal suutis Kuressaare seisu viigistada. 77. minutil viigistas külalised tänu võõrustajate omaväravale seisu, omavärava autoriks märgiti Dudarev. Eriti tuliseks läksid aga kohtumise viimased minutid. Palli eest heitlemisel läksid omavahel tülli Joao Neto Morelli (Levadia) ja Rasmus Saar (Kuressaare). Morellile määrati Saare peaga kõksamise ja käega lükkamise eest punane, Kuressaare mängija teenis kollase. Jätkuolukorras teenis teise Levadia mängijana punase ka Bogdan Vaštšuk, kes toksas jalaga maas lebavat Saart.

Kui tundus, et kohtumine tüürib viigisadamasse, siis lisaminutitel teenis Levadia veel penalti, mille Markus Jürgenson ka realiseeris.

Väga olulise võidu sai kirja samuti medali eest heitlev Paide Linnameeskond, kui kodus alistati 2:1 Tallinna Kalev. Paide väravate eest hoolitsesid Tarmo Neemelo ja Edgar Tur, Kalevi eest sahistas võrku Markus Vaherna.

Dramaatilise võidu saanud Levadial on seega koos 74 punkti. Liider Florast jäädakse maha seitsme silmaga, Levadial on veel jäänud pidada kolm kohtumist. Floral on aga juba pühapäeval võimalus tiitel kindlustada, kui külla sõidetakse mullusele meistrile Nõmme Kaljule. Paide hoiab 71 silmaga kolmandat kohta.