Enne iga Premium liiga klubi kodumängu on avatud olnud festivaliala, kus UEFA Superkarika, UEFA Meistrite liiga ja UEFA Euroopa liiga trofeed on vaatamiseks väljas. Lisaks saavad suured ja väikesed huvilised panna end proovile erinevate jalgpalliliste harjutuste ja ülesannetega, kohal on päevajuht ja erinevad põnevad külalised, näiteks viimati Kuressaares osales ettevõtmisel Saaremaa vallavanem Madis Kallas.

Igal festivalil loositakse välja pääse kahele 15. augustil Tallinnas toimuvale UEFA Superkarika kohtumisele. Seni on loosi teel piletid endale võitnud Tanel Lang, Konstantin Lunev, Anastasia Totskaja ja Margus Kask. Karikaid on seni saanud oma fännidele näidata Tallinna FC Flora, JK Tallinna Kalev, Tallinna FCI Levadia ja FC Kuressaare.

Järgmisena liiguvad trofeed Viljandi linnastaadionile, kus homme, 27. juulil on Premium liiga kohtumise Viljandi JK Tulevik – JK Tallinna Kalev eel karikad huvilistele vaatamiseks väljas. Festivaliala avatakse kell 17.30, mäng algab kell 19.30.

Karikate ringreisi raames toetatakse vähiravifondi „Kingitud elu“. Kõigil mängudel, kus Euroopa klubijalgpalli ihaldatuimad karikad väljas on, kogutakse annetusi vähiravifondi toetuseks, lisaks panustavad klubid pool piletimüügist saadud tulu fondi. Kokkuleppel klubiga võivad toimuda ka heategevuslikud oksjonid.