"Pall on ümmargune. Kui enda võimalusi ära ei löö ja vastastel õnnestub praktiliselt kõik võimalused, mis tekivad, sisse lüüa, siis nii lähebki," sõnas Hunt tulemuse kohta, mis tiitliheitluse jälle kraadi võrra põnevamaks tegi. "Eks neil oli seal paar võimalust veel, aga need kaks olid väga hästi löödud. Kindlasti jäi meil ka kaitses midagi tegemata. Niimoodi ei saa mängida!"

Hunt sekkus täna mängu vahetusest alles 74. minutil, kuigi tervise huvides oleks vajalik olnud kõik 90 minutid kõrvalt vaadata, sest ta sai esmaspäeval treeningul põlvevigastuse. "Nagu mul sel aastal kombeks on, sain jälle löögitrauma. Enamik neist on küll kohtunike tegemata töö või liigne liberaalsus selles osas, kuidas minuga mängitakse, aga nüüd siis õnnestus treeningkaaslasel mu põlv tagurdpidi lüüa."

Meeskonnakaaslase nime eelistas Hunt enda teada jätta. "Midagi katastroofilist õnneks pole, aga täna oli võib-olla natuke vara mängu tulla. Kindlasti oleks vaja olnud, et olnuksin juba avavilest peale sada protsenti valmis," sõnas Hunt.

Ründaja tõdes, et tabeli kuuendale meeskonnale kahe punkti loovutamine ajab vihale. "Mitte ainult natuke vihale, vaid ikka väga tusaseks teeb! Et veel nii rumalalt, kodus kaks korda juhtima minnes punktid käest lasime. Sellises hooaja faasis on see lubamatu. Aga mis teha... Teistele teeb see tabeliseisu jällegi huvitavamaks. Üks eksimus meie poolt veel ja kõik kolm satsi (Kalju, Levadia, Flora) on jälle kõige kirkamas medalis kinni."

Kaljule oli see järjest juba kolmas viik. Eelmise kahe viigi üle ei saanud nõmmekad nuriseda, sest need olid tehtud lähirivaalidega ning eduseis tabelis neist ei kahanenud. "Eelmised kaks viiki tugevate vastaste vastu olid täiesti okeid. Eesmärk oli kui mitte võita, siis vähemalt mitte lasta vähet vahendada. Kuid täna oli neid punkte meile väga vaja!"

Kaljul jäid tänasest mängust kaartide tõttu eemale kaitsjad Trevor Elhi ja Maximiliano Ugge. Järgmine kohtumine seisab Kaljul ees reedel Paide linnameeskonna vastu. FC Flora võib vahe kahepunktiliseks vähendada juba teisipäeval, kui peetakse 20. voorust edasi lükatud kohtumine Pärnu Vaprusega.