Esikohal olev Flora ja kolmandaks jäänud Trans leppisid A. Le Coq Arenal 1:1 viiki, kus juures tiitlikaitsja tuli kaotusseisust välja kümnekesi mängides (ülevaade, video). Narvalastele piisas sellest pronksi kindlustamiseks, Florale tiitli tagamiseks mitte.

Nõmme Kalju võitis samal ajal võõrsil 7:0 Lasnamäe FC Ajaxit, mis tähendab seda, et voor enne hooaja lõppu lahutab neid Florast ühe enampeetud mängu juures üks punkt. Kui Flora peaks teisipäeva õhtul järele peetavas mängus alistama FC Viljandi, on tiitel florakate.

FC Levadia eest lõi Igor Subbotin kaks väravat, mis aitas tema leivaisa 2:0 võidule Sillamäe Kalevi üle. Tartu Tammeka alistas 2:0 FC Kuressaare ja Paide Linnameeskond sama tulemusega FC Viljandi.

Kui Lasnamäe Ajaxi väljalangemine Esiliigasse oli selge juba varem, siis nüüd on kindel ka see, et nende asemel tõuseb Meistriliigasse Esiliiga võitjana JK Tallinna Kalev, Kuressaare peab üleminekumänge FC Infoneti või Kiviõli Tamme Autoga.

Meistriliiga jätkub teisipäeval, 1. novembril, kui A. Le Coq Arenal kohtuvad kell 18.45 Flora ja Viljandi. Viimase vooru mängud on kavas laupäeval, 5. novembril, mil vastamisi on Viljandi – Flora, Trans – Kalev, Kalju – Paide, Levadia – Kuressaare ja Tammeka – Ajax. Kõik mängud algavad kell 14.00.