“Käimasolev liikumisaasta Eestis ja maailma aasta suurima spordi sündmuse, jalgpalli MMi algus on suurepäraseks võimaluseks pöörata tähelepanu ka eesti spordile ja selle kunagistele sangaritele rahvusvahelisel areenil,” märkis heategevusmängu üks vedajatest Joel Lindpere.

“Soovime Eesti sporditippe ja nende saavutusi maailmaspordis omalt poolt selle mänguga väärtustada ning neid toetada. Tegemist on esimese üritusega ning kui kõik õnnestub, siis sügisel jõuame ka toetusfondi loomiseni, mille esimeseks seemneks on käesolevalt heategevusmängult laekuv toetus,” lausus Lindpere.

FC Flora ja JK Tammeka Premium liiga mängu vaheajal kell 16.45 lähevad OlyBeti poolt välja pandud 2500 euro suurust heategevuseks suunatud auhinnaraha jahtima tali- ja suvealade tuntud sportlased.

Talialade tiimis jooksevad väljakule viimaste aastate parim meessuusataja ja harrastusjalgpallur Aivar Rehemaa, juunioride Euroopa meister laskesuusatamises Rene Zahkna, murdmasuusataja ja Vasaloppeti suusamaratoni võitja Raul Olle ning endine laskesuusataja ja telekommentaator Margus Ader. Talialade meeskonna värava ette seisab endine Eesti jalgpallikoondise väravavaht ja kapten Mart Poom.

Suvealade au lähevad kaitsma Eesti läbi aegade üks edukaim ujuja Indrek Sei, kunagine tippkorvpallur Rauno Pehka, kulturist, maailma ja Euroopa meistrivõistluste medalist Argo Ader ning kergejõustiklane, mitme ala Eesti meister ja Liikumisaasta projektijuht Aivo Normak. Suvealade meeskonna väravat asub kaitsma endine Eesti koondislane, rahvusvahelist karjääri teinud jalgpallur Joel Lindpere.