Valikmängus Kreekaga juba 31. minutil Gert Kamsi vastu välja vahetatud Tenistele tehti otsajoone juures tõsine viga ning pallur toimetati otse riietusruumi. "Loodame, et midagi hullu ei ole. Talle sõideti ikka korralikult, jalatald ees, hüppeliigesesse," ütles Reim eile pressikonverentsil.

Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp rääkis Delfile ja Eesti Päevalehele, et seis tundus alguses hullem, kui uuringud näitasid. Norras Sogndalis mängiv kaitsja viidi veel hilisööl röntgenisse, kus tal tuvastati hüppeliigese piirkonna sidemete vigastus. "Murdu õnneks ei olnud. Paranemiseks läheb kolm kuni kuus nädalat. Loodan ise, et kolme-nelja nädalaga saab korda," ütles Rõivassepp, tunnistades, et andis Belgia mängu silmas pidades üsna piiripealse prognoosi.

Ta lisas, et täpsemad uuringud tehakse Tenistele juba Norras, kuhu pallur siirdub tagasi täna õhtul. Teniste pikem vigastuspaus oleks Eestile oluline tagasilöök, sest vigastusega on veel paar-kolm kuud väljas ka Enar Jääger. Juunis käis Jääger 11. mail Norra kõrgliigamängus viga saanud põlve opereerimas.