“Kui Tulevik minu kodulinna tagasi toomise vastu huvi üles näitas, ei tekkinud mul kahtlust, kas pakkumine vastu võtta või mitte,” rääkis Kapper Tuleviku pressiteate vahendusel. “Tunnen, et mul on viljandlastele palju tõestada. Läksin siit Tartusse poisina, koju naasen aga mehena.”

Kapper tänas Tammekas veedetud aastate eest sealse klubi treenereid ja ametnikke.

“Tartu mängib tohutut rolli minu viimaste aastate arengus ja nad nägid minuga individuaalselt metsikut vaeva,” lausus ta. “Ka tahan teha kummarduse Tammeka fännide suunas, kes mind läbi aastate kirglikult toetasid. Loodan, et nii Tammeka kui selle fännid saavad minu üle uhked olla. Nüüd aga soovin, et saaksin eelseisva hooaja jooksul arengus järgmise sammu teha, kodulinna klubi kuttidele oma kogemusi jagada ja koos nendega midagi suurt korda saata.”

Tuleviku vutiklubi president Raiko Mutle tervitas Kapperi koduradadele naasmist soojalt.

“Usun, et Viljandi jalgpallikogukond on Sandri koju naasmise üle sama rõõmus kui meie siin klubis,” kõneles Mutle. “Sander on vahepealsete aastate jooksul mängijana tõsise arengu läbi teinud ning tema naasmine koduklubisse on selgeks kinnituseks sellele, et ta usub meie plaanidesse. Taasliitumine meiega on ühtviisi hea tema enese jätkuvale arengule kui aitab ka meie klubil järgmisi sihte saavutada.”

Tartu meeskonnas kindlaks põhikoosseisumängijaks kerkinud Kapper sai lõppenud kõrgliiga hooaja viienda kohaga lõpetanud Tammeka eest tänavu kirja 33 mängu, milles lõi neli väravat ja andis kaheksa resultatiivset söötu. Sellega kuulus klubi Kapper tänavu Tartu esiklubi mängijate resultatiivsuspingerea tippu.