Samas jätkavad Tartus oma oskuste näitamist kaks kõrgemal tasemel vutimeest.

"Me loobusime mõistlikul tasemel mängumeestest. Lahkunud vutimehed olid praeguse meeskonna tasemel, kes pisut üle ja kes alla selle. Ent klubi seadis peatreenerile ja mänedžmendile ülesande leida mängija, kes tõuseks oma oskustega esile nii Tartu jalgpallis kui Premium liigas," ütles Tammeka mänedžer Kaarel Kiidron.

Mänedžeri sõnul lahkusid vutimehed Tartust esmaspäeval, pärast pooleteise nädala pikkust testiperioodi, mille käigus esindasid mängijad sinivalgeid kontrollmatšides Flora II ja Tallinna Kalevi vastu. Tartus panid oma võimed proovile kaitsja Ronald Mpassi (15.11.91), kaitsev keskpoolik Magellan Mbongui (12.9.92), ründav keskpoolik Don Oneill Argeldain Kayat (20.1.92) ja äärepoolkaitsja Ted Merly Mouyitou Biyekele (20.1.97).

Tartus jätkavad oma oskuste näitamist Elevandiluuranniku kodakondne, äärepoolkaitsja/ründav keskpoolkaitsja Dougouti Ballo (31.12.1995, pikkus 1,80m) ja Guineast pärit äärepoolkaitsja/ründaja Aboubacar Camara (15.1.1993, pikkus 1,75m).

"Need mehed on näidanud, et on rohkem sellest puust, mida me otsime. Meeskonna komplekteerimise juures on aga palju tahke. Ballo ja Camara peavad pühenduma treeningul ning näitama oma oskusi muuhulgas laupäevases kontrollmängus Pärnu vastu," selgitas Kiidron.

Tartu Jalgpallikool Tammeka esindusmeeskond jõudis Eesti meeste jalgpalli kõrg- ehk Premium liigas mullu hinnatavale 7. kohale. Uus liigahooaeg algab 7. märtsil kui Nõmme Kalju võõrustab Tammekat Hiiu staadionil. Tammeka tuumiku moodustavad Tartu ja Lõuna-Eesti parimad, noortekoondiste kogemusega jalgpallurid.