Delfi andmetel viibib Rüütli parasjagu Irtõši juures treeninglaagris Türgis ning on üks kahest piiritagusest kandidaadist, keda Pavlodari klubi kaalub peatreeneri kohale.

Rüütlit ennast pole õnnestunud tabada, kuid Tallinna Kalevi spordidirektor ja abitreener Daniel Meijel lausus: "Jah, Tarmo võttis kaks päeva vabaks, et korra ära käia. Täna õhtul või homme hommikul on ta tagasi."

Mullu lõpetas Irtõš Kasahstani liiga põhiturniiri 4. ning järgnenud kuue parema meeskonna finaalturniiri 6. kohaga. Väärt skalp võeti Euroopa Liigas, kui esimeses eelringis saadi jagu Sofia Levskist. Klubi kodustaadion mahutab 15 000 pealtvaatajat. Uued meistrivõistlused algavad sealmail kolme nädala pärast.

Teatavasti lahkus Rüütli aasta lõpul Eesti koondise tüüri juurest ning asus Tallinna Kalevi ja Eesti U18 koondise etteotsa. Ta ütles enne Kaleviga liitumist, et kaalub võimalusel välismaale tööle asumist ning rääkis ka konkreetsest huvilisest. Kalevile tuleks Rüütli lahkumine väga halval ajal - kodused meistrivõistlused algavad juba sel laupäeval.