"Korralik mäng ja raske mäng. Oli erinevaid häid rünnakuid ja momente, ette heita meestele palju pole. Füüsiliselt jäime ehk natuke alla, ei jõudnud pressi teha niipalju kui vaja olnuks. Vastane oli samas päris hea, väga tehnilised. 27-28 soojakraadi polnud ka mingi kingitus," rääkis Rüütli Eesti ajakirjanikele.

"Teiseks mänguks appi tulnud koondise tavapärastel põhimeestel jäi aklimatiseerumine lühikeseks. Need, kes said kogu reisi kaasa teha, neil oli kindlasti eelis. Ka mängu iseloom teisel poolajal muutus, vastased lasid kaitseliini vähe allapoole ja meil jäi vähem ruumi. Ma ei noriks meestega. Kindlasti ei ole hea kaotusega aastat lõpetada, aga tuleb reaalsusega leppida. Oli ette teada, et tuleb raske mäng. Lõime siiski väga ilusa värava," lõpetas Rüütli positiivse noodiga.

Eesti koondise eest oma esimese värava löönud Jarmo Ahjupera kommentaar: "Väga hea tunne oli! Kaua-kaua olen seda väravat oodanud. Konstantin Vassiljev sai keskväljal palli ja ma pidin avanema ette. Sain palli kenasti õigesse kohta ning löök vasakuga õnnestus tõesti hästi. Kahju, et mängu kaotasime. Meil oli veel mitmeid võimalusi. Kohtuniku antud penalti esimesel poolajaloli vähe arusaamatu."