"Selline avapoolaja lõpus löödud värav oli muidugi tähtis, see on kõigi meeskondade jaoks tähtis, sest selline värav on väga magus ja vastasele jällegi üsna valus, sest nemad ei saa enam midagi ette võtta. Natukene andis see värav juurde ka teise poolaja mängule, kuid pigem oli teine poolaeg mobiilsem tänu vahetustele, mis tõid mängu vajalikku kiirust juurde," rääkis Rüütli.

"Anieri ja Ahjupera ründepaar töötas hästi, nad tegid seda, mida lootsin. Eriti hea oli see, et Anieril õnnestus veel värav ka ära lüüa. Kohustuslikud võidud on nüüd kirjas, need on need mängud, mille puhul algusest peale tead, et pead-pead-pead need võidud võtma. vahel võib siiski juhtuda, et ei näkka ka sellistes mängudes, seekord siiski läks hästi. Nüüd vaatame, kas õnnestub ka tugevamate vastu veel mõni punkt kirja saada," lisas peatreener.

Küsimusele, kas ka Andrus Veerpalu võit spordiarbitraažkohtus täna meestele platsil vajalikku positiivsust süstis, vastas Rüütli, et kahjuks langes suurem osa Veerpalu teemaliste uudiste saabumisest meeste mängueelse ettevalmistusega kokku. "Meil ei olnud võimalust sellest koos rääkida, aga kindlasti on see üks huvitav lisanüanss. Publik tribüünidel ju teadis sellest ja neile oli enne magamaminekut üks võit veel juures. Alati on tore, kui valmistad teistele heameelt."