Küsimusele, kas Rüütli kõrval istuvad Lindpere ja Siim Luts homme algrivistuses platsile jooksevad, vastas Rüütli: "Kui koosseisu kohta rohkem küsimusi ei tule, siis ma ütlen, et Luts ei alusta kohe, aga Lindpere on mul planeeritud põhikoosseisu. Rohkem ei tahaks väga öelda. Muudatusi on palju ning meil neid nõrganärvilisi ka nii palju, et need ei jõua homseks ära kommenteerida. Las see jääda homseks."

Siiski väravavahi ta veel avaldas. "Väravas on homme Kotenko. Nagu ma ka varem ütlesin, siis kolmest mängust saab igaüks ühe mängu ja nii on," ütles Rüütli.

"Nüüd on nendest kolmest mängust käes see aeg, kus tuleb anda võimalus nendele, kes eelmises kahes nii palju koormust pole saanud. Tuleb vaadata, et see ei nõrgestaks meid liigselt ja mehed saaks oma panuse anda."

Rüütli kommenteeris pisut ka Kõrgõzstani koosseisu, kus mitu mustanahalist nn "kodustatud" pallurit. "Teame ju ka enda korvpallist, et on unistatud pika mängija kodustamisest. Näiteid on mujaltki. See on nende valik, meil ei ole siin midagi öelda. Kui muidu ei saa, tuleb ju midagi välja nuputada," rääkis Rüütli.

Pisut provotseerivale küsimusele, kas Eesti koondisel mõnda "leegionäri" vaja ei läheks, vastas Rüütli: "Mis jutt see on? Leegionäri vaja... Katsume end ikka enda sulgedega ehtida."

Eesti ja Kõrgõzstani maavõistlus algab homme Lilleküla staadionil kell 20.