Kui poolteist nädalat tagasi ütles Kink Delfile ja Eesti Päevalehele, et pole Poola klubi kutsele veel vastanud, siis tänaseks on jutud Cracoviaga konkreetsemaks muutunud.

"Lähen nendega lähipäevil läbi rääkima, aga see ei tähenda veel midagi. Tahan sealse baasiga tutvuda ja treeneriga rääkida, mis plaanid tal minuga on ja mis positsioonil ta mind näha tahab," lausus Kink.

Samal ajal on Kingil rauad tules ka mujal. "Cracovia on ainult üks võimalustest. Kui üks teine variant vahele tuleb, võib asi muutuda," lisas ta, andes mõista, et temast huvitub ka üks tugevama tasemega sats. Mis klubi või riigiga tegu, ei tahtnud Kink avaldada.

On võimalik, et Kink lööb uue tööandjaga käed juba selle nädala jooksul, olgu selleks siis Cracovia või too "magusam pakkumine". "Tahaks enda jaoks asjad kindlamaks saada. Juba august käes ja hooajad käivad," tõdes ta.

28-aastane Kink kuulus viimati Ungari klubi FC Kaposvári Rákócz koosseisu. Varem on ta piiri taga mänginud Moskva Spartakis, Györi ETO-s, Middlesbrough's, AS Vareses ja Lvovi Karpatõs.

KS Cracovia on vanim siiani tegutsev Poola klubi (asutatud 1906. aastal), kes riigi meistriks tulnud viiel korral, viimati küll alles 1948. aastal. Pärast ühte hooaega esiliigas mängimist tõusti mulluse teise kohaga tagasi kõrgeimale tasemele Ekstraklasasse. Alanud hooaja kõik kolm kohtumist on klubi jaoks lõppenud kaotusega.