Kindlasti tuleb sellest põnev mäng, sest mõlema meeskonna jaoks on kaalul palju. Olles oma liidrikoha Levadiale loovutanud, soovib Kalju seda kindlasti tagasi võita ning omavaheline kohtumine on selle jaoks heaks võimaluseks. Nõmme klubi sai teatavasti eelmises voorus üllatuskaotuse Paide Linnameeskonnalt. Levadia on püsinud juba väga pikalt ilma kaotuseta ning seda seeriat tahetakse ka Kalju vastu jätkata, kirjutab jalgpall.ee.

Nõmme Kalju FC – Tallinna FC Levadia
18.08.2015 19.00 - Hiiu kunstmurustaadion - Pidu 11, Tallinn

Kalju ja Levadia kohtusid seitsmendas voorus, kui Kalju suutis võtta 2:0 võidu tänu Joel Lindpere ja Tarmo Neemelo väravatele. 12. voorus võttis omakorda revanši Levadia, võites Kaljut 2:1. Levadia poolt olid resultatiivsed Dmitri Kruglov ning Ingemar Teever. Kalju värava lõi Hidetoshi Wakui.

Kalju peatreener Sergei Terehhov: "Kohtumised Nõmme Kalju ja Levadia vahel on alati olnud huvitavad, seda ka seekord, kuna tegu on kahe tabeli tipu meeskonnaga. Levadia on viimastes voorudes head vormi näidanud, kuid meie eesmärk on koduväljakul fännide ees võit võtta."

Kalju ründaja Ats Purje: "Kõik teavad, kui tähtis mäng see on, nii meie kui ka Levadia jaoks. Kaotasime eelmises voorus liigatabeli esikoha just neile ning anname teisipäeval endast parima, et see tagasi võtta. Samuti ootame palju publikut staadionile."

Levadia loots Marko Kristal: "Mängu tähtsus on teada, vastakuti lähevad tabeli liidrid. Kohtumised Kaljuga on alati väga pingelised ja võitluslikud ning ka seekordne mäng Hiiul pole erandiks. Meie eesmärk on selge - üritame edasi minna sama hooga nagu senistes mängudes."

Levadia poolkaitsja Rasmus Peetson: "Oleme heas hoos. Tõusime laupäeval Premium Liigas liidrikohale ega taha liidripositsioonilt lahkuda. Peame võidu nimel palju tööd tegema, kindlasti tuleb väga raske mäng. Meil on väga hea ja ühtne meeskond ja ma usun, et