Flora edu tiitlikaitsja FC Levadia ees on 4 punkti, mis tähendab, et meistriks tulekuks on mitu võimalust: kõige varem võib see juhtuda siis, kui Levadia kell 14 Viljandi linnastaadionil algavas mängus JK Tulevikule kaotab; kui Levadia Tulevikuga viigistab, siis piisab Floral kell 17 A. Le Coq Arenal algavas mängus Nõmme JK Kaljuga samuti viigist; kui Levadia võidab, siis peab Flora tiitli kindlustamiseks samuti võitma. Seega on retsept Flora poolt vaadates lihtne - võiduga kaasneb tiitel igal juhul.

Kell 14 peetakse lõpliku tabeliseisu suhtes olulisi lahinguid ka mujal. JK Sillamäe Kalev võõrustab Paide linnameeskonda, Kohtla-Järve FC Lootusele sõidab külla FC Kuressaare ning Tartus kohtuvad JK Tammeka ja Narva JK Trans.

Kell 17:00 A. Le Coq Arenal algavat FC Flora ja JK Kalju vastasseisu saab jälgida otseülekande vahendusel nii internetist (www.kullaauk.ee/meistriliiga) kui ka TV14 vahendusel.

Meistriliiga XXXV voor laupäeval, 30. oktoobril:

kell 14:00 Sillamäe Kalevi kunstmuruväljak (Kesk 30, Sillamäe)

JK SILLAMÄE KALEV – PAIDE LINNAMEESKOND

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazatšonok: "Kindlasti peame võitma, siis jääks võib-olla veel võimalus eurosarja pääseda." Kaitsja Aleksandr Kulik: "See on viimane kodumäng. Tahame rõõmustada oma fänne ja näidata ilusat jalgpalli."

Paide peatreener Meelis Rooba: "Sillamäele lähme mõttega teha kõik selleks, et saaks pärast 6. novembrit puhkama minna."

Mängija Rauno Kööp: "Midagi pole meie jaoks muutunud, vajame endiselt igat punkti, et püsima jääda. Kindlasti ei tahaks enam sama valusalt punktita jääda nagu viimases mängus Narva vastu. Tahame sellest mängust positiivset tulemust!"

Peakohtunik: Sten Kaldma
Abikohtunikud: Artur Telling, Marger Pormann

kell 14:00 Ahtme Gümnaasiumi kunstmuruväljak (Altserva 6, Kohtla-Järve)
KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS – FC KURESSAARE

FC Lootuse peatreener Andrei Škaleta: "Sellel hooajal oleme omavahelistest mängudest saanud kolm võitu, mõistagi rahuldab meid nüüdki ainult võit."

Väravavaht Valeri Smelkov: "Vaatamata sellele, et mängime kunstmurul, loodan, et ilm tuleb ilus ja palju publikut tuleb meid toetama. Ainult võit võib meid päästa."

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: "Hooaja lõpus saab määravaks see, kes suudab tugevamat iseloomu näidata ja kellel on rohkem jõudu alles jäänud. Meie jaoks on veel oluline külma verd säilitada."

Mängija Taavi Azarov: "Laupäeval ootab ees mäng elu ja surma peale - kui me suudame oma võimalused ära lüüa ja taga nulli peal hoida, jääme ellu."

Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Dmitri Vinogradov, Raul Kaivoja

kell 14:00 Tartu Tamme staadion (Kungla 1, Tartu)
TARTU JK TAMMEKA – NARVA JK TRANS

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: "Viimane kodumäng ja tahame hea tulemusega oma toetajaid tänada."

Mängija Kaspar Kaldoja: "Üritame hooaja väärikalt lõpetada."

Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Ülo Kikas, Marek Lillmaa

kell 14:00 Viljandi linnastaadion (Ranna pst 6, Viljandi)
VILJANDI JK TULEVIK – TALLINNA FC LEVADIA

JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: "Selle aasta viimane kodumäng ja Levadiaga. Tallinnas kaotasime kaks mängu väga veenvalt, kuid Viljandis jäime napilt alla. Seega anname neile kõva lahingu ja proovime punktid kätte saada."

FC Levadia peatreener Aleksandr Puštov: "Tahame hooaja väärikalt lõpetada ning võita mõlemad eelseisvad mängud."

Vasakäär Taijo Teniste: "Sõidame Viljandisse eemärgiga korralikku jalgpalli mängida ja kolme punktiga koju tagasi pöörduda."

Peakohtunik: Jaan Roos
Abikohtunikud: Aivar Gutmann, Rein Pajunurm

kell 17:00 A. Le Coq Arena (Asula 4c, Tallinn)
TALLINNA FC FLORA – NÕMME JK KALJU

FC Flora peatreener Martin Reim: "Jälle ülioluline mäng. Meil on võimalus hooaja lõpp enda jaoks väga meeldivaks või väga pingeliseks teha. Valmistume täie tõsidusega mänguks ja üritame kodus võitmatuks jääda."

Poolkaitsja Sergei Mošnikov: "Laupäeval ootab meid ees väga tähtis mäng, sest kui võidame, siis oleme meistrid. Ühesõnaga, laupäeval läheme meistritiitli järele."

JK Kalju treener Getulio Aurelio: "Jälle üks raske mäng Kaljule, kus vastaseks meistrisarja liider. Kui me mängime sama hästi nagu Sillamäe vastu, aga suudame realiseerida seekord oma võimalused, võime olla edukad".

Poolkaitsja Oliver Konsa: "Florale me seda mängu kergelt ei anna, tahame neilt see aasta kindlasti punkte võtta. Mängijad on selleks mänguks kindlasti rohkem motiveeritud."

Peakohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Sten Klaasen, Jaanus Mutli
Neljas kohtunik: Roomer Tarajev