Esiteks: mäng on tabeliseisu arvestades sportlikult oluline. Infonet asub kuue vooru järel 13 punktiga teisel ja tiitlikaitsja Levadia 9 punktiga alles viiendal kohal. Liider Sillamäe Kalevist kuue silma kaugusele jääv Levadia ja peatreener Marko Kristal endale enam väga palju eksimisruumi pole jätnud.

Teiseks: kolmel viimasel aastal Infonetti juhendanud Aleksandr Puštov töötas enne seda nimelt Levadia peatreenerina, kust sai juulis 2011 pärast ebaõnnestunud kodust hooajaalgust ja kaotust eurosarjas Luksemburgi amatöörklubile Differdange'ile sule sappa. See jäigi Levadia ajaloo halvimaks aastaks - liigas jäädi lõpuks sootuks medalita.

Kolmandaks: nii Infoneti kogenumad pallurid Konstantin Nahk (39-aastane), Andrei Kalimullin (36), Deniss Malov (33), Jevgeni Gurtsioglujants (28) kui ka noorema kaardiväe esindajad Marten Saarlas, Trevor Elhi, Nikita Martõnov ja Aleks Mones on endised Levadia mängijad.

"Selle kohtumise tulemus omab mõlema meeskonna jaoks suurt tähtsust. Meile on oluline säilitada usku oma võimetesse ja mitte mängida keskendudes vaid tulemusele. Tahame tõestada, et väärime praegust kohta tabelis. Kõige tähtsam on mänguks õigesti valmistuda nii psühholoogiliselt kui taktikaliselt. Olen kindel, et meil on alust arvestada positiivse tulemusega!" kuulutas Puštov enne lahingut Eesti Jalgpalli Liidu vahendusel.

Levadia abitreener Indrek Zelinski märkis: "Esmakordselt kohtume FC Infonetiga olukorras, kus nemad on meist tabelis eespool. Ega siin pikka juttu olegi - eesmärk on selge, vajame võitu ja kõik mängijad teavad seda. Valmistume väga tõsiseks jalgpallilahinguks, sest Infonet näitas hooaja alguses ilusaid tulemusi ja suutis ka FC Flora üle mänguda."

Levadia ja Infoneti mäng algab kell 19 Sportland Arenal.