„Esmaspäeval mängime taas Tammeka vastu, keda võitsime karikamängus 5:1, kuid see on nüüdseks minevik. Peame oma vastast austama ja ettevaatlikud olema, muidu võib meid oodata halb üllatus,“ lausus Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio.

„Karikamäng Tammeka vastu läks meil hästi, kuid nüüd on uus mäng ja kindlasti läheme võitma. Loodan, et tuleb palju publikut,“ lisas Tallinna klubi ründaja Tarmo Neemelo. Enne esmaspäevast kohtumist on Premium liiga 9. vooru keskmine publikunumber 221.

Tartlaste esindusklubi sakslasest peatreener Uwe Erkenbrecher tunnistas, et karikamängus ei olnud tema hoolealused valmis Kaljuga võrdselt mängima, samuti oli Tammekal probleem väravavahtidega, sest nii Kaido Koppel kui ka Andrus Lukjanov jäid vigastuse tõttu eemale.

„Suurte Tallinna meeskondade vastu on meil algusest peale probleeme – oleme esimesel paarikümnel minutil nende vastu liiga aupaklikud ja kaitsvad. Kindlasti tuleb raske mäng. Me oleme noor võistkond, meil on talente, aga nii suurteks mängudeks pole me päris valmis. Eks vaatab, mis me välja mõtleme,“ arutles Erkenbrecher.

„Karikamängus saime Kaljult suure kaotuse. Me polnud kaitses piisavalt agressiivsed ning tegime palju eksimusi. Peame oma vigadest õppima ning järgmises mängus paremini mängima. Loodetavasti saame punktilisa,“ rääkis Tammeka poolkaitsja Andre Paju.

Mängu peakohtunik on Toomas Nõmmiste, keda assisteerivad Dmitri Vinogradov ja Joonas Jaanovits.