Lähiaastate perspektiivis eurokohta ihkavale Paidele pakub konkurentsi Esiliiga keskmik Pärnu. Järvalased on kindlad soosikud, kuid nagu näitas teisipäevaõhtune Meistrite Liiga, ei ole üllatused maailmast kadunud.

"Pärnu on näidanud Esiliigas head mängu, mis teeb meid ettevaatlikuks. Meie peame tegema korraliku mängu, kui tahame edasi jägmisse ringi jõuda,” lausus Paide peatreener Meelis Rooba.

“Teame, et Paide on tugev ja jõuline meeskond, kes läheb igat mängu võitma ja kuna mäng toimub nende kodus, siis tuleb vastasseis eriti jõuline ja põnev. Lähme seda mängu võitma ja loodame ka, et meie fännid tulevad meile kaasa elama. Võit!” kuulutas pärnakas Konstantin Voznjuk Roobale vastuseks.
Paidele oleks pääs finaali priima saavutus, kuid kuna nad pole esitanud taotlust UEFA litsentsile, siis isegi võidu või juba eurokoha kindlustanud meeskonna vastu finaali pääsemine neid rahvusvahelisele tasandile ei aitaks.

Levadiale on täna võit aga sisuliselt kohustuslik. Mullu klubi ajaloos esmakordselt medalita ja seega eurokohata jäänud Maarjamäe meeste kindral Marko Kristal rivistab oma meeskonna vastu FC Flora II-le, keda juhendab Norbert Hurt. Mäletatavasti oli just nende kahe mehe priima koostöö see, mis paar aastat tagasi tõstis Tartu Tammeka uutesse kõrgustesse.

“Kui me suudame täita oma ülesandeid väljakul, nautida võitlust, mängu, endast kõige andmist, siis meil on võimalus edasi pääseda ja seda me lähme väljakule tegema,” ütles Hurt.

"Enamik meie noortest mängumeestest pole võidetud trofee maitset seni tunda saanud, nüüd avaneb neil selleks võimalus. Lisaks otsustavad karikavõistlused meie pääsu UEFA Euroopa Liigasse,” lausus Levadia treener Indrek Zelinski.
Juba on pääsu nelja parema seas kindlustanud FC Flora ja Narva Trans, kes alistasid teisipäeva õhtul vastavalt FC Viljandi 3:0 ja Tartu Tammeka 2:1. Karikavõistluste poolfinaalpaarid loositakse 26. aprillil kell 12.00 Eesti Jalgpalli Liidus.

Eesti karikafinaal toimub 26. mail kell 17.00 A. Le Coq Arenal. Kell 17.00 algavale finaalmängule eelneb kahe tunni jooksul professionaalne lavastus koos uue hooaja karikaloosi, lõppeva hooaja läbimängimise, audiovisuaalsete vahepaladega ja muu põnevaga!