Kuressaare haaras juba 9. minutil Tõnis Koppeli väravast juhtohjad ning juhtis 20. minutil pärast Sander Lahti tabamust 2:0. Tammeka ainsa värava eest hoolitses 75. minutil Mart Paul Preiman.

2013. aastal Premium liigast välja langenud Kuressaare on esiliigas mängitud aastatega palju küpsemaks muutunud. Kui viis aastat tagasi koguti terve hooajaga meistriliigas 11 punkti, siis nüüd on neil juba 11 mänguga koos 10 silma, mis annab hetkel Paide linnameeskonna ees kuuenda koha. Tammeka on 19 punktiga neljandal positsioonil.

Kuressaare jaoks oli see teine järjestikune võit, nädalavahetusel saadi jagu ka Tallinna Kalevist. "Tegime ära kodutöö ja järeldused eelmisest mängust," märkis Kuressaare peatreener Jan Važinski klubi kodulehel. "Sättisime end vastavalt Tammeka mängule, sest teadsime nende tugevaid külgi ja stiili. Seekord ei olnud me hädas nende pressinguga ja kõik tuli välja. Mehed mängisid kannatlikult ja distsipliiniga, kontrad olid efektiivsed ja paremad, kui Kaleviga."

Keskkaitsja Elari Valmas ütles, et esmajoones mindi mängule kaitsest lähtuvalt ja oodati oma võimalusi teravatel vasturünnakutel. "Otsisime palle liini taha, saime kiire värava ja teise peale," lausus ta.

Tammeka peatreener Kaido Koppel (Soccernet.ee-le): "Vastane mängis väga hästi. Kui asja hästi lihtsustatult võtta, siis jalgpallimängu otsustavad need tegevused, mis on mõlema värava all. Vastasel ei olnud väga palju olukordi, aga need, mis neil olid, kasutasid väga hästi ära. Teisel pool lõime palju võimalusi, aga ei suutnud neid realiseerida. Sellest ka see lõpptulemus."

Kell 16 alustasid tänast teist kohtumist Ida-Virumaal Narva Trans ja FCI Levadia.