EJLile laekunud info põhjal ei ole Tammekal selle hooaja treeninguteks ja mängudeks infrastruktuuri. Samuti on Tammekal puudused personalikriteeriumide täitmisel, mis puudutavad näiteks esindusvõistkonna peatreenerit, noortetöö juhti, noortetreenerid ja raamatupidajat, teatas vutiliit pressiteates.

Tammeka ei ole litsentseerimisnõuetele vastavalt täitnud finantskohustusi teiste klubide ja oma personali ees ning ei ole esitanud EJLile infot maksukohustuste täitmise kohta.

Teatavasti andis EJL vahepeal Tammekale ka ajapikendust nõuete täitmiseks, kuid hoolimata sellest ei ole EJLi andmetel klubis sisuline tegevus endiselt käivitunud.

EJLi klubide litsentsikomisjoni liikmed on Aeroc Jämerä ASi juhatuse esimees Ivar Sikk, Tallinna Ettevõtlusameti ettevõtluse arendamise osakonna juhataja Jaanus Mutli, OÜ Meklar KE ostujuht Janno Kaljuvee ning Swedbanki juhatuse liige ja privaatpanganduse divisjoni direktor Vaiko Tammeväli. Otsus Tammekale litsentsi mitte väljastada oli konsensuslik.

EJLi juhatus teeb otsuse, kuidas tekkinud olukord lahendatakse, uuel nädalal. Premium liiga hooaeg algab 1. märtsil, kaasa teeb 10 klubi.