"Ma ei ütleks, et täna midagi väsimuse taha jäi. Ei näe, et füüsis oleks meid alt vedanud, pigem olid probleemid mujal," rääkis Koser mängujärgselt.

"Mõlemad väravad olid sellised...No ei ole võimalik Nõmme Kaljult punkte saada, kui ise endale ehitad. Loomulikult neil oli teisi võimalusi veel, aga kui sa ise kingid kaks väravat, siis on raske. Nõmme pani ka meid raskesse olukorda - tegid kõrget pressi ja otsisid palli liini taha, väga raske oli esimesed minutid mängu tulla," lisas Tammeka juhendaja.

Suurepärase hooaja järel on Tammeka viimastes mängudes järjepanu kohtunud Levadia, Flora ja Kaljuga. Kas mängud suurtega, kus vaid korra kaotust vältida õnnestus, kuidagi ka vaimselt meeskonda rusuvad? "Emotsioon kindlasti viimaste kaotustega alla pole läinud. Kõik sellised mängud annavad enesekindlust juurde - sa tead, et asi on väikestes detailides ja tuleb veel natuke tööd teha ja juurde panna ja küll me saame siis Kaljule ja Levadiale ka regulaarselt vastu. Ütleme nii, et me oleme teinud võibolla 1-2 sammu edasi, aga pikk tee on veel minna. 10 sammu korraga on raske astuda."

Terehhov: realiseerimine jättis soovida

Kalju abitreener Sergei Terehhov oli oma tiimi esitusega laias laastus rahul. Arenguruumi nägi ta väravaesises otsustavuses. "Realseerimine jättis soovida jälle. Kui esimene poolaeg varem ära lüüa, siis oleks pinged kiiremini maas, aga pidime lõpuni pingutama ja Tartu oli mängus sees."

Tänasesse võitu ühe värava ja resultatiivse sööduga panustanud Robert Kirss tundis headmeelt, et vormikõver viimasel ajal ülespoole liikunud on: "Statistika poolest kindlasti hooaja parim mäng, mänguliselt annab alati juurde panna. Seega päris rahule kindlasti ei jää. Hooaja algul oli ehk pisut ebaõnne ka, ise ei mänginudki kõige halvemini. Kuu tagasi oli aga jah väike mõõnaperiood, ei tulnud trennis ka välja asjad. Aga mõtlesin pead asjad läbi, panin ise juurde ja nüüd on paremaks läinud jälle."