Võrdluseks - mullu suutsid üleminekumängudele langenud taaralinlased 25 vooruga koguda 15 silma. Kui suuresti on Tammeka koosseis jäänud samaks, võib üheks nende edu sambaks pidada kapten Kaarel Kiidroni, kes 2014. aastal vaid 7 ja mullu 15 liigamängu kaasa tegi.

Tänavu on 2012. aastal sõprusmängus Horvaatiaga ka A-koondises Ragnar Klavani kõrval mängu kirja saanud Kiidroni panus aga tuntavalt suurem ja seni on ta kõik kohtumised kaasa teinud algusest lõpuni. Tammeka eduloo taustal andis 25-aastane keskkaitsja pikema usutluse Soccernet.ee-le, kus temalt muuhulgas uuriti:

Sellest aastast oled sa ise mängijana suurema koormusega tagasi ja kohe on kaitses asjad korras. Eelmisel aastal tegite kogu hooaja peale kokku kolm nullimängu, sel hooajal on juba kolm tükki järjest tulnud ning kokku isegi neli seitsme mänguga. Kas see on sinu suur töö või on meeskond tervikuna edasi astunud?
Ütleme nii, et ootan Magnus Pehrssoni kõnet koondisesse! (naerab)

Aga kui tõsiseks jääda, siis ma arvan, et see on ikkagi meeskondlik olnud. Kaitseliin kaitseliiniks, kui keegi nurgalöögi ajal oma meest peale ei võta, siis võib olla kaitseliin ükskõik kui hea. See on olnud võistkondlik samm edasi pressingu ja sellise... hoolivuse osas. Oleme natuke kergekäelisi väravaid lasknud, aga sel hooajal oleme just sellele hästi palju rõhku pannud, et me ei unustaks neid elemente ära, mille pealt väga palju väravaid lüüakse. Ükskõik, kus jalgpalli mängitakse - enamus väravaid lüüakse üleminekutest. See on väga tähtis element, me oleme sellele väga palju rõhku pannud ja siin samamoodi ei saa alahinnata ka meie treenerite tööd, nemad on ikkagi need asjad välja toonud, meie juures parandanud ja seni on see töötanud.

Magnus Pehrssoni kõnest rääkides - kas oleks reaalne Balti turniiriks kutse saada? Kasvõi esialgsesse nimekirja?
Mina olen absoluutselt valmis! Eesti liigadest ju järjest rohkem mängijaid on kutsutud A-koondisesse ja kui ma treeneri arvates sobin sinna ja olen tasemelt piisavalt hea, siis mina sellele vastu ei ole kindlasti. Eks iga jalgpalluri unistus on oma riiki esindada ja nii on see ka minul.