Parima väravavõimaluse eest hoolitses avapoolajal Transi nigeerlasest ründaja Geoffrey, kes lõi 39. minutil palli posti.

"Oli teada, et kui üks meeskond värava ära lööb, läheb raskeks. Mõlemad oli ettevaatlikumad. Kui eelnevalt oleme palju väravaid löönud, siis täna keskendusime mõlemad rohkem kaitsele. Minul isiklikult oli täna väike pinge peal, sest punktivahe Transiga on väike. Tahaks ikka play-off mänge esikuuikus mängida," ütles Tammeka ründaja Tristan Koskor jalgpall.ee otseülekandes.

Transi kaitsja Martin Käos: "Eelmiste mängudega võrreldes tegime edusamme - hoidsime taga nulli ja kaitsesime väga hästi. Teise poolaja lõpus oli Tammekal rohkem võimalusi, aga midagi väga ohtlikku ei tekkinud. Mängupildiga võib rahule jääda, aga kripeldama jääb, et me oma olukordasid ei lahendanud."

Trans lõpetas viigiga Premium liigas kolmemängulise kaotusteseeria. Võidurõõmu saadi viimati maitsta kuus mängu tagasi, 16. augustil kodus Tallinna Kalevi vastu (1:0). Tammeka kaotas eelmises voorus võõrsil 1:3 Legionile, olles neli päeva varem teinud väravateta viigi Nõmme Kaljuga.

Tammeka jätkab tabelis 25 punktiga kuuendal, Trans 21 punktiga seitsmendal kohal.

Tänases teises mängus kohtuvad kell 16 Saaremaal FC Kuressaare ja Tallinna Kalev.

Homme on vastamisi Nõmme Kalju - JK Legion (kell 13), FC Flora - Viljandi Tulevik (kell 13) ning vooru eeldatavas põnevuskohtumises Paide linnameeskond ja FCI Levadia (kell 15).