Eelmisel laupäeval FC Flora alistanud Tammeka ja Kalju võitmisega kolmandat kohta kindlustanud Transi vaheline vastasseis on ühtlasi ringi telemänguks, mida saab vaadata ka internetist aadressil www.kullaauk.ee.

Kaheksandikfinaalid jätkuvad kolmapäeval, 6. oktoobril, kui kohtuvad JK Tallinna Kalev (EL) – Tartu JK Tammeka II (II), FC Flora (ML) – Põlva FC Lootos (III), Lasnamäe Ajax (EL) – Nõmme United (II) ja Raasiku Joker (II) – JK Sillamäe Kalev II (III).

Meistriliiga klubide jaoks on tänavused karikavõistlused olnud küllaltki ohvriterohked, sest juba on välja langenud FC Levadia, Nõmme Kalju, Paide Linnameeskond, FC Kuressaare ja Kohtla-Järve Lootus.

Eesti 2010/2011. a. karikavõistluste 1/8-finaali avakohtumine:

5. oktoobril kell 18:45 Tartus Tamme Staadionil (Kungla 1a, Tartu)
TARTU JK TAMMEKA (ML) - NARVA JK TRANS (ML)

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: "Narva on tugev vastane, kuid kui tahad karikat võita, ei ole oluline, kui tugev on vastane. Võitma peab kõiki."

JK Transi peatreener Valeri Bondarenko: "Karikamäng on eriline mäng, kus ainult võit annab võimaluse liikuda soovitud suunal."

Mängija Stas Kitto: "Tunneme vastase mängu päris hästi ja valmistume raskeks mänguks. Juba Flora alistamine näitab üht-teist."

Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Maikel Mikson, Martin Lember
Neljas kohtunik: Elar Tarkus

Eesti 2010/2011. a. karikavõistluste kolmapäevased 1/8-finaalid:

6. oktoobril kell 18:45 Kalevi Keskstaadioni kunstmuru (Staadioni 3, Tallinn)
JK TALLINNA KALEV (EL) - TARTU JK TAMMEKA II (II)

JK Tallinna Kalevi peatreener Sergei Ratnikov: "Alles nägin vastast mängimas: noored agressiivsed poisid, kes jooksevad palju. Eks peame mõistusega võidu koju jätma!"

JK Tammeka II peatreener Ivan O'Konnel-Bronin: "Kalev mängib kodus ja kõrgemas liigas, seega on selles mängus favoriit. Meil ei ole midagi kaotada. Kui suudame kaitses korralikult mängida, siis on võimalik ka edasipääs."

Mängija Erik Vares: "Tuleb väga raske mäng ja favoriidid on kindlasti nemad, sest Kalev on ikkagi Meistriliiga kogemustega sats ja koduväljak annab neile suure eelise. Igaüks meist on tutvunud karikavõistluste juhendiga ja teab, et kaotus ei vii meid edasi. Kui poisid saavad õigeks ajaks oma kolmapäevased koolitükid tehtud, siis on oodata kompromissitut lahingut. Loodame, et kloorivee ja puhta vee vahe lööb mängus välja."

Peakohtunik: Kert Küttis
Abikohtunikud: Heigo Paglant, Aron Härsing

6. oktoobril kell 18:45 Ajaxi kunstmuruväljak (Võidujooksu 8a, Tallinn)
LASNAMÄE FC AJAX (EL) - FC NÕMME UNITED (II)

FC Ajaxi peatreener Andrei Borissov: "Peale koha kindlustamist Meistriliigas on väga meeldiv minna karikamängule. Kuigi vastane mängib II liigas, ei alahinda me neid. Teeme kõik selleks, et kevadel Meistriliiga klubina mängida veerandfinaalis."

Mängija Maksim Mamutov: "Oleme mängu favoriidid ja olen kindel, et võidame."

FC Nõmme Unitedi peatreener Tarmo Rüütli: "Võtame karikamänge sama tõsiselt kui meistrivõistlusi ja usun, et suudame Ajaxile korraliku lahingu anda."

Mängija Roland Mäe: "Kõrgema liiga meeskonnaga on alati põnev mängida. Tempo on kindlasti kiirem, kui meie harjunud oleme ja ilmselt on pall rohkem Ajaxi käes, aga olen kindel, et ka Nõmmel tekivad võimalused, sest ründes on meil Sass."

Peakohtunik: Martin Salong
Abikohtunikud: Miko Pupart, Margo Noode

6. oktoobril kell 18:45 A. Le Coq Arena (Asula 4c, Tallinn)
TALLINNA FC FLORA (ML) - PÕLVA FC LOOTOS (III)

FC Flora peatreener Martin Reim: "Peame oma viimased esitused tõsiselt üle vaatama ja leidma üles põhjused, miks meil mäng sujunud pole ning karikavõistlustel üritama neid asju parandada. Loomulikult on meil soov sealt paarist edasi minna, aga kindlasti saavad mänguaega need, kes on vähem mänginud."

Mängija Markus Jürgenson: "Vastasest ei tea kahjuks eriti midagi, aga pärast kaotust liigas üritame me taastada eneseusu ja lüüa võimalikult palju väravaid "

FC Lootose peatreener Avo Jakovits: "Kuus aastat tagasi käis Flora meeskond Põlvas Lootospargi avamisel. Tänu suurepärasele loosile tekkis võimalus vastukülaskäiguks."

Mängija Taavi Tobreluts: "Meil on kogenud mängumehi. Nad ei ole küll kunagi mänginud Meistri- või Esiliigas, aga nad on väga kaua mänginud. Meil on ka palju kogenum treener võrreldes Floraga. Kunagi me võitsime Tammekat ja nüüd võitis Tammeka Florat :) Tehke omad järeldused."

Peakohtunik: Taavi Tüvist
Abikohtunikud: Rein Pajunurm, Joonas Jaanovits


6. oktoobril kell 19:30 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)
RAASIKU FC JOKER (II) - JK SILLAMÄE KALEV II (III)

Peakohtunik: Mart Martin
Abikohtunikud: Margus Kröönström, Mait Kröönström

Karikavõistluste 1/8-finaalide järgmised kohtumised:
Kolmapäev, 13. oktoober
kell 19.30 HÜJK Emmaste (II) – Kohtla-Järve JK Alko (II), Sportland Arena

Kolmapäev, 20. oktoober
kell 15.30 JK Sillamäe Kalev (ML) – Kiviõli Tamme Auto (EL), Sillamäe Kalevi kunstmuruväljak

Kolmapäev, 27. oktoober
18:45 Tartu FC Haserv (II) vs. Viljandi JK Tulevik (ML) – Türi JK Ganvix (II)