„Siiani on kõik trennid läinud hästi. Oleme käinud tugipunktides kohapeal ning töö toimub väga heas meeleolus. Tallinnas toimunud kogunemise koosolekul oli näha, et poiste taktikalised teadmised on head, mis näitab, et tugipunktides ja kohalikes klubides teevad treenerid head tööd," ütles Eesti Jalgpalli Liidu talenditreeningute koordinaator Marko Lelov.

„Tase oli väga ühtlane. Vaatasime treeneritega seda kogunemist ning oli meeldivalt raske teha otsuseid, millised mängijad kõige paremad on. Kui veel paar aastat tagasi paistsid pikemad mängijad kõige enam silma, siis nüüd on tase ühtlustunud ning pildile on tõusnud ka väiksemad mängijad, kes on väga kiired ja tehnilised," arvas Lelov.

Järgmine üle-Eestiline kogunemine toimub 25. augustil ning viimane ühistreening toimub 10. novembril. Sel aastal on talenditreeningutel osalenud 364 noort jalgpallurit.

Talenditreeningut korraldab Eesti Jalgpalli Liit ning see annab regiooni parimatele mängijatele võimaluse saada ühe lisatrenni nädalas. Treeningute eesmärk on leida ja treenida mängijaid nende parimas õppimiseas. Eestis on talenditreeningute tugipunkte kuus: Tallinnas kaks ning Tartus, Pärnus, Narvas ja Viljandis üks.