Avapoolaeg lõppes meie poolt vaadatuna 0:2 ning teisel poolajal lõid lätlased veel kolm vastuseta väravat.

„Emotsioon on kurb – kaotad 0:5 Lätile, ega see kerge tunne ei ole. Me ei saa öelda, et tulemus pole tähtis, aga eesmärgid on siin turniiril siiski teised. Tahame leida parima koosseisu, katsetada mängijaid erinevatel positsioonil ja tekitada konkurents – uks on lahti ka teistele mängijatele,“ sõnas noortekoondise peatreener Marko Lelov.

Kui eilses kohtumises said vigastada Oskar Berggren, Mattias Käit ja Martin Miller, siis täna pidi vigastuse tõttu platsilt lahkuma ka Peeter Klein. „Arutasime just enne füsioterapeutidega ja sellist olukorda pole paari aasta jooksul küll olnud. Kõik situatsioonid on olnud füüsilise kontakti tagajärjel – pole midagi teha, ju siis pole me selles tempos veel sees. Peame palli kiiremini ära mängima, et mitte jalgadesse lööke saada,“ sõnas Lelov.

„Pigem oleme vigastatud mängijate osas positiivselt meelestatud ja usume, et nad on meie koosseisus järgmistes mängudes olemas,“ lisas Lelov.

Alagrupi võitis kuue punktiga Valgevene, teise koha sai Läti kolme punktiga ning Eestil jäi kolmandana punktiarve avamata. Meie noortekoondis jätkab turniiri kohamängudega (13.-16.) neljapäeval meie aja järgi kell 13:30 (vastane selgumisel).