Liivamägi kirjutas teda küsitlenud töögrupi kohta: "Nagu mulle algselt ruumis viibides väideti, siis see polnudki komisjon, vaid laudkond, kes kogus tõendeid ning otsust ei pruugitavat veel täna tehagi. Lisati, et see on võimalus üles tunnistada."

Liivamägi sõnul vastas ta töögrupi küsimustele selle kohta, mida mängupäeval tegi ja kus viibis. "Vastasin, kinnitades veelkord oma süütust ja avaldasin ka meeskonnakaaslaste kogutud allkirjad selle kohta, et mina ei ole neile kunagi mingit pakkumist teinud ning nad pole seda minust kunagi ka kahtlustanud - öeldi, et see polevat tähtis."

Liivamägi kirjutas ka, et oli töögrupis tõstatanud küsimuse paari varasema kahtlase Tallinna Kalevi mängu ja/või nüüdseks lahkunud mängijate osas, millest oli ka varem treenereid teavitanud. "Kuid tollal ei tegutsetud. Mitte ühtegi tõendit mulle jällegi ei esitatud, väideti vaid, et kõik on juba teada ja räägitud, seega andsin aru mind juba süüdi mõistnud komisjonile."

Liivamäe väitel talle ei selgitatud, mis on see konkreetne tegu, mille katses teda süüdistatakse. "Kellele, kus, kui palju ma siis väidetavalt pakkusin/panustasin jne. Teadsin, et lähen vastust andma komisjonile ning seetõttu võtsin kaasa ka advokaadi, kellel oleks võimalik tõenditega tutvuda vms, kuid tema üleüldine kohalolu ärritas komisjoni nähtavalt ning avaldati subjektiivset laadi kriitikat esindaja kaasavõtmise osas."

Liivamägi lisas: "Lisaks ei istunud ma mingi teadaoleva komisjoni ees, vaid mingi arusaamatu neljaliikmelise organi (töögrupi?) ees, kelle eesistujaks oli hr Pohlak. Ühel hetkel väideti, et läheb juba kiireks ning suunduti mõni saal edasi eesootavale pressikonverentsile. Otsust lugesin paarkümmend minutit hiljem Soccernetist."