Premium liigasse tõusnud Pärnu linnameeskond kinnitas täna juhtkonna koosseisu: presidendiks saab Raio Piiroja ning juhatuse liikmeteks teine endine FC Flora keskkaitsja Karl Palatu (Vapruse esindaja), Aleksei Galkin (Pärnu Kalevi esindaja) ja Aivar Kuningas (Pärnu JK esindaja).

"Olen pärnakas ja tahan linnale midagi ka tagasi anda. Kui kõik läheb plaanitult, ootab meid ees väga huvitav projekt," lausus 35-aastane Piiroja.

Ta lisas: "Minust ei saa tavapärast tegevjuhti, kes tegeleb kella 8st 17ni klubiasjadega. Mu põhitööks jääb kalapüük, jalgpalliasja ajan kohusetundest ja vabast ajast. Aitan nõu ja jõuga niipalju kui vähegi suudan."

Piiroja kirjeldusel seisab veel sel nädalal ees juhatuse koosolek, kus rollijaotused täpsemalt paika pannakse. "Uue hooaja alguseni jäänud aeg on megalühike. Peame eelarve ja mängijad võimalikult kiiresti paika saama. Seni on märgid igatahes lootustandvad - kõik osapooled on valmis linnameeskonna tegevusse panustama. Ainult nii, koostööd tehes, võibki siit head nahka sündida, sest meid ootab kindlasti ees äärmiselt raske hooaeg ja võitlus püsimajäämise nimel."

113 korda Eesti koondist esindanud ja märtsikuiseks viimaseks mänguks Islandiga valmistuv Piiroja rääkis pisut konkreetsemalt ka enda panusest: "Võiksin olla ühenduslüli linna, Pärnu Vapruse ja Pärnu JK vahel. Samuti on mul ideid, kuidas hoida mängijaid pärast kooli lõpetamist kauem Pärnus."

Piiroja sõnul jätkab linnameeskonna peatreenerina Gert Olesk. Hooaega alustatakse Mai tänava uuel kunstmurul, kuid suveperioodiks kolitakse Raekula naturaalmurule. "Loodan, et ülejärgmist hooaega, kui esindusstaadion on lõpuks valminud, saame alustada samuti meistriliigas," lõpetas Piiroja.