33-aastane Rähn naasis mullu, pärast kümmet välisklubides veedetud aastat Eestisse, ning tuli koos FC Floraga Eesti liigas kolmandaks. Uut hooaega alustab Eesti koondise kauane keskkaitsja aga Levadia ridades.

"Kui Marko (Kristal - Levadia peatreener) mind Levadia treeningutele kutsus, oli kõik selge. Ma ei kõhelnud. Tegemist on kahe viimase aasta Eesti meistriga, lisaks oli pere tõttu parim variant jääda Tallinna. Läks hästi ja jõudsimegi lepinguni. Olen rahul," tõdes Rähn.

Kui uudis Rähna ilmumisest Levadia juurde paari nädala eest päevavalgele tuli, vallandas see jututubades tormi: osad Flora fännid mõistsid mängija käigu üheselt hukka.

"Ma ei ole sellega kursis ja ausalt öeldes väga ei huvita kah," sõnas Rähn. "Keegi ei tohiks solvunud olla. Flora ei teinudki ju mulle pakkumist, vihjas, et olen juba liiga vana. Eestis pole klubisid liiga palju. Kas ma pidanuks siis jalgpalli mängimise maha jätma? Andrea Pirlo läks pärast väga pikka Milanis veedetud aega Juventusesse, Frank Lampard Chelseast Manchester Citysse, mängijad liiguvad Barcelona ja Reali vahel."

Arvestades, et äsja värbas Levadia keskkaitsesse ka slovaki Ivan Pecha ja valgevenelase Artjom Rahmanovi, tekib küsimus: ega Rähn ole mures mänguaja pärast?

"Selge see, et välismaalasi ei tooda pingile istuma. Aga Marko kinnitas mulle, et mängib see, kes parasjagu parem, mitte nimekiri. Pingutan, et olla põhitegija ja tunnen rõõmu, et minu kõrval on tugevad ja kogenud tegijad," vastas Rähn.

Levadia jätkab ka läbirääkimis soomlasest paramkaitsja Juuso Laitineniga.