Teisipäeval oli Eesti U-19 Viljandi linnastaadionil peetud pingelises kohtumises 1:0 parem Leedust, kui kolme punase kaardiga lõppenud kohtumises tõi võidu Sander Lepiku 62. minuti tabamus. Lepik saatis ilusa pealöögiga väravasse Martin Ustaali tsenderduse.

"Olen võiduga rahul. Mäng oli väga agressiivne ja närviline, aga saime võidu kätte ja valmistume nüüd neljapäevaseks otsustavaks mänguks Soomega," lausus U-19 koondise juhendaja Frank Bernhardt.

Et teises mängus alistas Soome tulemusega 2:1 Läti, on pärast kahte vooru Soomel ja Eestil tabelis 6 punkti, Lätil ja Leedul punktiarve seni avamata. Neljapäeval kell 18:00 kohtuvad Tartu Tamme staadionil toimuvas esikohamängus Eesti ja Soome.

Eesti U-17 koondisel on kirjas kaks viiki - esmalt 1:1 Lätiga ja seejärel 0:0 Leeduga. Viimases mängus on neljapäeval kell 14 Viljandi linnastaadionil meie U-17 esinduse vastaseks Soome.

Tartus, Viljandis, Võrus ja Otepääl toimuvat Balti turniiri on kahe võistluspäevaga külastanud 1752 pealtvaatajat. "Viimaste aastate jooksul Lõuna-Eestis valminud või renoveeritud staadionid annavad hea võimaluse siinsele publikule häid ja põnevaid kohtumisi pakkuda. Staadionid on heas korras ja koondised rahul. Kutsume kindlasti kõiki ka neljapäeval toimuvatele viimastele mängudele kaasa elama," märkis Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Tõnu Sirel.