Traditsiooniliselt esitab iga Eesti jalgpallikoondise kodumängu eel hümni mõni tuntud laulja või huvitav kollektiiv - aastate jooksul on selle au osaliseks saanud näiteks eelmiste "Eesti otsib Superstaari" saadete võitjad Birgit Õigemeel ja Ott Lepland, aga ka Lenna Kuurmaa, Ivo Linna, Hannah, Mikk Saar, Merlyn Uusküla, ooperilauljad Oliver Kuusik, Jassi Zahharov ja Jaan Willem Sibul, ansambel Noorkuu jpt.

Superstaarisaate finalistidest on ise otseselt jalgpalliga kokku puutunud Liis ja Teele, kes mõlemad on mänginud Eesti naiste Esiliigas, ning Leemet Onno, kes on osalenud Eesti meeste amatöörliigades.

"Ootan kolmapäevaõhtut ärevusega, kuna see on esimene kord, kui ma saan jalgpalliväljakul ka laulda," kommenteeris Liis Lemsalu.

Superstaarisaate finalistide hümniesitust on võimalik vaadata neljapäeval kell 20.30 TV3 eetris olevast saatest "Eesti otsib superstaari. Lava taga". Järjekordne finaalsaade läheb TV3 ekraanil eetrisse pühapäeval kell 20.30.

Kolmapäeval kell 21.45 A. Le Coq Arenal algava Eesti - Baskimaa jalgpallikohtumise pääsmed on müügil Piletilevis ja enne algust kohapeal.