Pehrssoni käe all pidas Eesti koondis kokku 33 kohtumist, võites neist 11, viigistades 8 ning kaotades 14. Võiduprotsendiks tuli rootslasel seega 33,3, mis jääb taasiseseisvumisjärgsel ajal imenapilt alla vaid Tarmo Rüütlile, kes kogus kahe ametiajaga 89 mängust 30 võitu ehk oli võidukas 33,7 % mängudest.

Ametiaja jooksul peetud kohtumiste arvestuses jääb Pehrsson alla vaid Rüütlile (89) ning aastatel 1996-1999 ametis olnud Teitur Thordarsonile (57).

Valikmänge pidas Eesti Pehrssoni käe all kokku 11 - kümme eelmises EM-tsüklis ning ühe käesolevas MM-sarjas. Nendest kogus Eesti kolm võitu (kodus Sloveenia, Leedu ja San Marino), ühe viigi (võõrsil San Marino) ning seitse kaotust (kodus ja võõrsil Inglismaa ja Šveits; võõrsil Leedu, Sloveenia ning Bosnia ja Hertsegoviina).

Enim mänge sai Pehrssoni käe all kirja Karol Mets, kes tegi 33 mängust kaasa koguni 30. Talle järgnevad Ilja Antonov (29) ja Ken Kallaste (28), seejärel juba Konstantin Vassiljev ja Ragnar Klavan (mõlemad 23), Taijo Teniste (22) ning Enar Jääger (21). Täpselt 20 mängu sai täis Sergei Zenjov.

Värava sai "Rootsi ajal" kirja kokku 15 Eesti koondislast. Konstantin Vassiljev ja Ats Purje olid nelja tabamusega resultatiivseimad, Sergei Zenjovi nimele jäi kolm ning Dmitri Kruglovi arvele kaks kolli. Jala said valgeks veel Rimo Hunt, Ragnar Klavan, Siim Luts, Hannes Anier, Henri Anier, Artur Pikk, Maksim Gussev, Ilja Antonov, Sander Puri, Albert Prosa ja Frank Liivak.

Pehrssoni poolt enim kasutatud mängijate sümboolne koosseis:

Pehrssoni Eesti - Football tactics and formations