„See on alati iga koondise enda otsustada. Nemad saabuvad 9. novembri õhtul kell 9 eraldi tšarterlennuga ja läbivad VIP-värava. Avalikkusega nad lennujaamas kokku ei puutu. Nad ise maksavad selle eest loomulikult,” ütles Delfile Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Iirimaa koondise neli esindajat, nende hulgas ka turvaülem ja koondise korraldusjuht, viibisid Eestis teisipäevast neljapäevani. Kohtuti EJL-i ametnikega ning vaadati üle staadion ja hotellid. Ühtegi erilist nõudmist peale lennujaama VIP-teenuse iirlased eestlastele ei esitanud.

„Ei midagi erilist peale selle, et mäng ise on eriline. See oli tavapärane tööreis. Sarnased kohtumised on selles valiksarjas toimunud kõikide vastastega enne mänge. Praegugi on meie esindaja Iirimaal,” jätkas Uiboleht. „Käidi üle kõik mängu korralduslikud aspektid, fännide liikumine, pileti küsimused, VIP-ide liikumised. Kõik alates veepudelitest kuni lennureisini. Nagu ikka.”

Iirlased ei otsustanud aga veel lõplikult ära, millises hotellis nad peatuvad. Külastati Radisson Blu Hotel Olümpiat Liivalaia tänaval ja Radisson Blu Hotel Tallinnat Rävala puiesteel. „Nad veel mõtlevad, kumma nad lõpuks valivad. Vaatamas käidi mõlemat,” lisas Uiboleht.

Eesti-Iirimaa EM-valiksarja play-off’i avamäng peetakse A. Le Coq Arenal 11. novembril kell 21.45, korduskohtumine 15. novembril Dublinis Aviva staadionil kell 19.45 kohaliku aja järgi (Eesti aeg 21.45).