Nagu traditsiooniks on saanud, korraldatakse kõigile vähemalt 100 korda Eesti koondist esindanud mängijatele ametlik lahkumismatš, nii ka eelmise aasta lõpus profisportlase karjääri lõpetanud Zelinskile.

35-aastane Pärnust pärit ründaja esindas profikarjääri jooksul Pärnu Tervise, FC Flora, FC Levadia, FC Lahti (FIN), AaB Aalborgi (DEN), Landskrona BoIS (SWE) ja BK Fremi (DEN) värve ning teenis 7 Eesti meistritiitlit. Debüüdi Eesti koondises tegi Zelinski 1994. aastal kohtumises USA-ga. Praegu pallib ta koos mitmete endiste tippmängijatega 3. liiga võistkonnas Eesti Koondis.

Zelinski on teinud koondise eest mitmeid meeldejäävaid esitusi: 2001. aastal A. Le Coq Arena avamängus viis ta Eesti Hollandi vastu 2:1 juhtima, 2007. aastal jõudis Zelinski ka rahvusvahelisse meediasse sellega, et tõi 2. lisaminutil Eestile Andorra vastu 2:1 võidu, kuid võttis väravat tähistades särgi seljast, teenis sellega teise kollase ja ühtlasi ka punase kaardi.

"Mäng Andorra vastu oli väga emotsionaalne ja lõpp veel eriti, teatud mõttes võib seda mängu pidada minu mitteametlikuks lahkumismänguks. Nüüd tuleb ametlik osa," muigas Zelinski.

Lahkumismäng on varem korraldatud Marko Kristali (2005), Martin Reimi (2009) ja Mart Poomi (2009) karjääri lõpu auks.
Vaata, kuidas Zelinski kustub jalgpallisõpru oma lahkumismängule: http://www.youtube.com/EJLTV

Eesti - Soome maavõistlus peetakse 21. mail kell 19 A. Le Coq Arenal. Pakett, mis sisaldab pääset nii kohtumisele Soomega kui ka mängule Horvaatiaga (26. mail kell 21:30), maksab küljetribüünile 250 krooni (sama kategooria üksikpiletid maksavad kokku 300 krooni) ja otsatribüünile 200 krooni (sama kategooria üksikpiletid maksavad kokku 250 krooni).

Müügil on ka sooduspaketid, mida saavad osta 1988.-2003. aastal sündinud ja 1950. aastal või varem sündinud inimesed isikut tõendava dokumendi alusel. Küljetribüüni sooduspaketi hind on 150 krooni (sama kategooria üksikpiletid maksvad kokku 200 krooni) ja otsatribüüni sooduspaketi hind 100 krooni (sama kategooria üksikpiletid maksavad kokku 150 krooni). 2004. aastal ja hiljem sündinud saavad mängudele tasuta, kui nad istuvad lapsevanema süles. Pääsmed on müügil Piletilevis.