Väravapostide vahel seisab kõigi eelduste kohaselt 2011. aastal Serbia kapteni Nemanja Vidici penalti tõrjunud ning seeläbi Eesti pallurid EM-valikturniiri play-off'i aidanud Samir Handanovic. Väravavahtide valik on sloveenidel aga absoluutsest maailmaklassist, kuna teiseks kindaks on Atletico Madridi esinumber Jan Oblak.

Kaitsjate ning poolikute seast on võtta mitmeid mehi, kes teenivad igapäevaleiba nii Hispaania kõrgliigas kui ka Itaalia Serie A's. Poolkaitsjate seast on võistkonna nimekirjas ka hiljuti Dortmundi Borussiast Bayer Leverkusenisse liikunund Kevin Kampl ning AC Milaniski pallinud Valter Birsa, vahendab Soccernet.ee.

Sloveenia koosseis eelseisvateks mängudeks:

Väravavahid: Samir Handanovič (Internazionale), Jan Oblak (Atlético Madrid), Nejc Vidmar (Domžale).
Kaitsjad: Boštjan Cesar (Chievo), Branko Ilič (Astana), Luka Krajnc (Cagliari), Andraž Struna (PAS Giannina), Nejc Skubic (Domžale), Miral Samardžić (Rijeka), Bojan Jokić (Villarreal).
Poolkaitsjad: Andraž Kirm (Omonia), Kevin Kampl (Bayer Leverkusen), Josip Iličič (Fiorentina), Jasmin Kurtič (Atalanta), Dejan Lazarevič (Antalyaspor), Rajko Rotman (Istanbul BB), Valter Birsa (Chievo), Rene Krhin (Granada CF), Dalibor Stevanović (Mordovia Saransk), Nik Kapun (Olimpija Ljubljana).
Ründajad: Milivoje Novakovič (Nagoya Grampus), Robert Berić (St-Étienne), Nejc Pečnik (Jef United), Zlatan Ljubijankić (Urawa Red Diamonds).