Kell 18.45 Sillamäe Kalevi muruväljakul algavas matšis on loota palju väravaid, sest kahe klubi omavahelistes mängudes kolme hooaja jooksul on alla kolme tabamuse kirja saadud vaid korra.

Kalevi ja Flora senised kohtumised on olnud küll kompromissitud, ent ühekülgsed. Senisest 13 mängust on Flora võitud 11, Sillamäe vaid ühe. Ühes võib siiski kindel olla, kui need kaks meeskonda omavahel kokku saavad, lüüakse väravaid. Alla kolme tabamuse on kahepeale kirja saadud vaid ühel korral. Rekordilised kaheksa löödi 2008. aastal, kui Flora oli parem 7:1.

Kalev on pärast Vladimir Kazatšonoki naasmist juhendamiskeelu alt võitnud neljast mängust kolm, kuid seda alumisse viisikusse kuuluva Tammeka, Kuressaare ja Viljandi vastu. Kaljuga tehti kodus 1:1 viik.

“Taas raske mäng ühe peamise favoriidiga,” lausus Kazatšonok. “Peame suutma kaitseliini korras hoida, keskväljal palli kontrollima ning väravavõimalused tulemuseks realiseerima.”

Sergei Mironov lisas: “Järjekordne raske mäng, kuid soovime pärast viimast võidumängu ka Florale korraliku lahingu anda.”

Flora jätkab Martin Reimi juhendamisel tänavu alistamatuna. 14 kohtumisest teenitud 11 võitu ja kolm viiki kõnelevad kindlusest ja koostööst. Üks neist viikidest on tulnud just Kalevi vastu, kui neljandas voorus asuti Sportland Arenal 2:0 ette, kuid lepiti lõpuks 2:2 viiki.

"Vastas on võistkond, kes meilt esimeses ringis punkte röövis meie oma kodus,” sõnas Reim. “Üritame revanši võtta nende väljakul. Tuleb kindlasti väga raske võitluslik mäng, kuid see võib olla viimane mäng juunikuus Meistriliigas meie jaoks. Peame pingutama maksimaalselt, et sealt hea tulemusega tagasi tulla."

Kaitsja Markus Jürgenson lisas: "Loodame teha parema esituse kui laupäeval Kuressaare vastu ja minna väikesele puhkusele positiivses meeleolus."

Tugevate vastu seni kesiseid partiisid pakkunud Kalevi jaoks oleks Flora alitamine ilmselt märkimisväärseks motivatsioonilaenguks, Flora aga ei tohi oma seniselt eduteelt kõrvale kalduda, kuivõrd Levadia endiselt kuklasse hingab.

Ka teised teisipäevased matšid algavad kell 18.45. FC Kuressaare võõrustab Paide Linnameeskonda, Lasnamäe FC Ajax Narva JK Transi, Tartu JK Tammeka Nõmme JK Kaljut ning Tallinna FC Levadia FC Viljandit.