"Jään vastuse võlgu," vastas Aksalu Delfi küsimusele, kus ta karjääri jätkab. "Ei oska absoluutselt midagi öelda selle kohta. Vähem kui nädal on möödas. Loodan varsti uudiseid saada. Mul on inimesed, kes sellega tegelevad."

Viimased kaks päeva on Aksalu treeninud Eesti meisterklubi FC Flora ridades, kus ta mängis ka enne Inglismaale siirdumist 2010. aasta jaanuaris. Hiljuti läksid Aksalu ja Sheffieldi teed lahku, kuna eestlane polnud rahul talle Inglismaal antud vähese mänguajaga.

"Ta küsis Eestisse tulles, kas tal oleks võimalus meiega trenni teha ja ma andsin muidugi loa. Kaks päeva on ta meie juures olnud," sõnas Flora peatreener Martin Reim, kelle sõnul Aksalu jätkamises Floras esialgu ei unistata. "Saan aru, et ta otsib eelkõige kohta välismaal. Meil ei ole tema siin jätkamisest juttu olnud."

Vabaagendi staatuses olev Aksalu, kellel on aega uut klubi otsida veebruari lõpuni, ei tahtnud Delfiga vesteldes veel oletada, kas ta on valmis sobivate pakkumiste puudumisel edasi kodumaal mängima. "Praegu ei maksa mida oletada. Veebruari lõpuni on aega. Kui selleks ajaks ka veel midagi ei ole, vot siis on asi hapu," lisas üheksas mängus Eesti koondist esindanud puurivaht.

Väravavahtidest on Flora nimekirjas hetkel Stanislav Pedõk, Aiko Orgla, Mait Toom ning Venemaa kodakondsusega 18-aastane Roman Dmitrjev. Kes neist märtsis algaval Eesti meistriliiga hooajal põhiväravavahi kindad kätte tõmbab, pole Reimi sõnul veel selge.

Reedel sõidab Flora Soome, kus kohtutakse sõprusmängus Espoo Honkaga. Aksalu sinna kaasa ei reisi.