Pärnust pärit Zenjov räägib Jalkale, et väravasoone on ta leidnud tänu järjepidevale tööle ning profileiva teenimise kõrvalt käib ta Lvivis ka ülikoolis, et pärast mängijakarjääri lõppu asuda treeneritööle.

Uue numbri persoonilugudes on fookuses veel koondise uksele koputav Levadia keskkaitsja Igor Morozov, tahtejõust pulbitsev Põlva Lootose ründaja Eneli Vals, Tartu Tammeka noortetreener Sander Lember ja äsja Eesti vastu mänginud Serbia täht Miloš Krasic.

Ajakiri kiikab Itaaliasse, et uurida, mida arvas sealne meedia kohtumisest Eesti vastu, paljastab penaltilöömise suure teaduse, tutvustab eestikeelset jalgpalliraamatut "Jalkamajandus" ja küsis spetsialistidelt, miks A. Le Coq Arena lõunatribüün imeb.

Koduse vuti tänavune hooaeg on teinud mitmeid korrektuure treenerite ridades. Jalka uuris, miks mõni juhendaja peab vastu, teisele antakse hundipass. Naiste Meistriliigas hoiavad viimaste voorudeni pinget õhus Pärnu JK ja FC Levadia, meeste Esiliiga FC Levadia II kasvatab võitjamentaliteeti, HaServ pääses Euroopasse, Ühinenud Depood tähistasid viiendat sünnipäeva ja JK Visadus seisab Pelgulinna jalgpalli eest.

Oktoobrikuu Jalka arvamuslugu pärineb Indrek Schwede sulest, tuttavas käbide-kändude rubriigis tehakse tutvust Are Altraja spordiperega ning Lembit Peegel vaatab pildis tagasi suurele mängule Itaalia vastu. Külas käis Jalka seekord Kohila Püsivusel. Postritel ilutsevad Eesti koondislased klubi särkides, samuti David Villa ja Thomas Müller.

Ajakiri Jalka on müügil kõigis hästi varustatud poodides ja kioskites, ühe 68-leheküljelise numbri hind on 29 krooni (1,85 eurot).