Väravatagune kohtunik nägi, et Pareiko tegi avapoolaja lõpus teda nurgalöögi ajal blokeerinud Andre Frolovi pea suunas löögiliigutuse, mille peale peakohtunik määras juba hoiatuskaardi saanud väravavahile otse punase. Pareiko sõimas läbi nii kohtunikud kui ka Flora kapteni, läks vaheajal Frolovile riietusruumide ees kallale ning sõimas kohtumise lõpus läbi veel kohtunikud ja sattus käsipidi kokku Flora väravavahtide treeneri Aiko Orglaga.

"Vabandan kõikide Eesti jalgpallisõprade ees ebasportliku käitumise pärast, mis järgnes minu eemaldamisele laupäevases Premium Liiga kohtumises FC Levadia ja FC Flora vahel," ütleb Pareiko.

"Eelkõige vabandan kõikide Kadrioru staadionil viibinud fännide, pealtvaatajate ja laste ees!

Kaotasin enesevalitsuse, kuna minu eemaldamine peakohtuniku poolt oli arusaamatu ja põhjendamatu. Minu hinnangul eksisid kohtunikud meie meeskonna vastu tänavusel hooajal korduvalt ning nende eksimuste tõttu kaotasime väga olulisi punkte, mistõttu olin sageli emotsionaalne.

Leian, et vilemehed peaksid võtma oma tegude eest vastutuse ning austama sportlikke põhimõtteid."

Pareikole oli see viimane kohtumine Levadia särgis. Eesti koondis on lubanud Pareikole korraldada lahkumismängu, mis toimub kas 14. novembril Gruusia või 17. novembril Saint Kitts ja Nevise vastu.