"Olen siin leegionär ja pean ainult võitma. Saan sellest suurepäraselt aru," lisas 60-aastane venelasest peatreener, kes Nõmme Kaljusse saabus 2016. aastal pärast 2014.-2015. aastani Sillamäe Kalevi juhendamist.

Valitsev Eesti meister on uut Premium liiga hooaega alustanud pehmelt öeldes kahvatult. Alustuseks 0:2 kaotus Paide linnameeskonnalt, seejärel 5:0 võit võõrsil Maardu üle ning viimases kahes voorus 0:0 viik Narva Transi ja nüüd 0:3 kaotus Floralt.

"Raske on midagi kommenteerida," ütles Frantsev mängu kohta. "Peale esimest väravat jäi mäng sisuliselt seisma. Kuni esimese väravani oli võrdsete võimalustega mäng. Pärast seda oli häving. Ma ei õigusta, aga meil on mõned mängijad puudu ning keskväljal oli seda tunda."

Nõmme Kalju president Kuno Tehva kinnitas Delfile ja Eesti Päevalehele, et Frantsevi töökoht siiski ohus ei ole.

"Pärast sellist kaotust tuleb aus olla: meil on praegu probleem. Sellesse probleemi oleme end kogu kollektiiviga sisse mässinud, aga nüüd on vaja sellest välja tulla. Meil on selleks piisavalt tarkust ja jõudu," ütles Tehva.

Konkreetsemalt kabinetis räägitu kohta ütles Tehva järgmist: "Arutasime, kus need probleemid on ja püüdsime nendest aru saada. Järgmise kahe-kolme päeva pärast oleme targemad. Kindlasti tuleme me sellest koos välja. Mingisuguseid seiklusi pole vaja oodata. Oleme treenerite taga ja usume neisse. Teadsime, et pärast meistriks tulekut läheb meil keeruliseks, aga ei olnud valmis, et me end sellisest olukorrast leiame. Värskendav olukord kõigi jaoks."

Küsimusele, miks siis Frantsev oma jätkamise kohta kõhklused üles jättis, vastas Tehva: "Ta on olnud peatreener pool oma elust ja tunneb sellistes olukordades isiklikult süüd või häbi. See on inimlik. See oli lihtsalt tema reaktsioon ega väljendanud klubi hoiakut. Ta võttis lihtsalt sõnadega vastutuse, mis ongi ühe õige mehe käitumine. Vastutuse võtmisega asi piirduski. Me ei näita üldse näpuga kellegi peale. Oleme kollektiivselt sinna jõudnud, kus me oleme, ja peame kollektiivselt ka sellest välja tulema."

Tehva ei osanud kohe öelda, millised mängulised nüansid Kalju antud madalseisu on viinud. "Probleem on meie tabeliseisus. Mänguliselt ei saa öelda, et me nii halvad oleksime olnud. Hooaeg ei ole alanud soovitul moel. Nõmme Kalju suguse klubi jaoks on iga kaotus halb. Me polnud ju praktiliselt poolteist aastat midagi kaotanud. Nüüd on järsku tabelis kaks kaotust ja viik. See on probleem," ütles ta.