Lugejate küsimustele vastab Herol Riiberg, kes on tänavu taas FC Florast Viljandi Tulevikku laenule antud. Arvamuslugudes arutlevad peatoimetaja Raul Ojassaar ja Andres Vaher Eesti vutiväljal viimasel ajal kõlapinda leidnud patutegude üle.

Jätku saab ka augustikuu numbris alanud suur tagasivaade Eesti koondise seni kõige edukamale valiksarjale, mille algusest möödub tänavu sügisel täpselt kümme aastat. Tagasivaates võetakse üksipulgi läbi kõik mängud, oma kommentaaride ning mälestustega vürtsitavad lugu mitmed asjaosalised.

Luubi all on Eesti jalgpalli üks perspektiivikamaid tulevikulootusi Oliver Jürgens, treenerirubriigis räägib oma põhimõtetest Tartu Tammeka U19 võistkonna Eesti parimaks viinud Marti Pähn.

Põhjalikult käsitletakse Eesti paremate naismängijate väga tihedat sügisperioodi ja selle ühildamist igapäevatööga, põnevas fotoreportaažis avatakse aga A. Le Coq Arena seinu katva „kultuurikihi“ ehk jalgpallikleepsude maailma. Nõuannete rubriigis jätkab spordipsühholoogia taustade tutvustamist Laur Nurkse.

Postritel on Kaspar Paur, Pavel Londak ja Pierre-Emerick Aubameyang.