Kel meeldib meestejalgpall, see saab lugeda, mida arvab koondise tehniline personal peatreener Magnus Pehrssonist? Milline treener ta on? Millega on ta muljet avaldanud meie kõigi aegade legendaarseimale jalgpallurile Mart Poomile? Muuhulgas saab teada, kuidas mängijad koondiselaagrites aega viidavad.

Kel süda hakkab kiiremini tuksuma naistevutti vaadates, sel on põhjust rõõmustada, sest septembris sõidab Tallinnasse tänavusel MM-il kolmanda koha saanud Inglismaa koondis. Jalka vaatleb EM-valikkohtumise eel, kuidas on nende suurepärane tulemus mõjunud briti saarte naistejalgpalli populaarsusele ning kas ja kuidas saaks seda menu ära kasutada Eesti kolleegid? Mida oodata eelseisvast matšist ja mismoodi astub tähtsale mängule vastu koondise inglasest peatreener Keith Boanas?

Lugejate põnevad päringud on seekord ette võtnud Martin Vunk. Koondise poolkaitsja saab rääkida nii Indoneesiast kui Pärnust. Kas ta enne mängu muusikat kuulab ja kuidas ta saaks hakkama väravas? Kõigele on vastus! Persoonirubriigist vaatab vastu Premium liiga staar ja väravatekütt Ingemar Teever. Kui teid vaevab küsimus, kes tuleb kõrgliiga meistriks, siis pole muretsemiseks enam põhjust - uues Jalkas eksperdid arutlevad. Mängijaks luubi all on Tiina Trutsi ning sümboolse koosseisu on meisterdanud Postimehe ajakirjanik Neeme Korv. Tähelepanu saavad ka Lõuna-Ameerika meistrivõistlused, Harjumaa jalgpall, Expert liiga, kohtunikud, esiliiga B ning treener Arli Salm.

Postritel on Henri Anier, Fara Williams, Antoine Griezmann ja Ivan Rakitic.