“See on uskumatu, mis nende 71 kampaaniapäeva jooksul toimus ja mida me üheskoos saavutasime,“ oli kampaania eestvedaja Kalle Paas õnnelik. “Kolm tuhat inimest on toetanud Tartusse paremate sporditingimuste loomist ja kogukondlikku tegutsemist. Me tegime koos ajalugu, kuid töö sellega ei lõppe. Esiteks tuleb tänada kõiki toetajaid ja ette valmistada ehitustegevus ning staadion ka suveks valmis ehitada. Suur-suur tänu kõigile kaasaaitajatele, me oleme jõudnud millegi ilusa lävele!”

Viimase ruutmeetri valmivast väljakust soetas täna kell 15.56 disainistuudio Neway. “Sellised projektid, mis muudavad meid ümbritseva elukeskkonna paremaks ja tervemaks ning loovad uusi võimalusi, inspireerivad nii mind, kui tervet Neway meeskonda ja selle projekti juures veel vähemalt 3108 inimest,” sõnas disainistuudio juht Jaan Naaber.

Lisaks ühisrahastuskampaaniale panustab Sepa Jalgpallikeskuse valmimisse ka Jalgpallikool Tammeka ja Eesti Jalgpalli Liit. Ehitustegevus Sepa staadionil algab kevadel ja ühisrahastuskampaaniale pannakse pidulik punkt 10. juulil, kui uus treeningkeskus avatakse suure jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega. Kõik toetajad on oodatud ka sel pühapäeval Tartu Raekoja platsi kiigemetsa talvisele tänuüritusele.

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas 2. novembril Eestis ainulaadse ühisrahastuskampaaniaga, millega koguti 150 000€ Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Disainistuudio Neway loodud keskkonnas sai igaüks osta endale ruutmeetri uuest staadionist. Ühisrahastuskampaania päädib sel suvel EURO 2016 finaali ühisvaatamisega, kuhu on oodatud kõik toetajad ja kaasaaitajad.